pondělí 24. července 2017

Topeniště k udírně cena

Vývod je připravený pro trubku o průměru 150mm. Doporučujeme vybrat kouřovody u nás v eshopu. Kvalitně zpracované topeniště , které má účinnost vykouřit až 1m 3. Prodám topeniště k udírně.


Příruba je na 1mm rouru ale lze i jiný rozměr.

Topeniště je vybaveno odnímatelným roštem a popelníkem. Teplota a množství kouře lze jednoduše ovládat pomocí klapky přívodního vzduchu na dvířkách a klapky kouřovodu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dvířka jsou vyrobena ručním nýtováním z ocelového plechu a profilů. Po dohodě je možné upravit. Velké topeniště z plechu tl.

Inzerát TOPENIŠTĚ K UDÍRNĚ. Jedná se o samostatné topeniště které lze použít pro různé modely udíren které nejsou vybaveny topeništěm. Pokud jste si postavili nebo pořídili udírnu a topeniště vám zatím chybí, můžete si jej snadno obstarat u nás.


Udírna STANDARD s topeništěm. Samozřejmostí je clona, která pohlcuje teplo, nedohází tak k velkému odchodu teplého kouře. Správný vybavení k vaší udírně je základ. Rošty do udírny, generátory studeného kouře, teploměry do udírny. Nebo stojany pod udírnu, aby jí to na zahradě víc slušelo.


Najdete zde i spoustu doplňků pro samotné uzení. Největší výběr háčků na ryby i klasické eSk o pro maso. Kouřovod je vyroben z válcované oceli povrchově neošetřen. Vyměním nebo prodám nové nepoužité topeniště k udírně.


Vyměním za ručně dokrmenou korelu, letošní, kroužkovanou nebo prodám za 75. AMETALTOP topeniště k udírně. Dodáváno v demontovaném stavu. Neošetřené kovové povrchy rezivějí.


Kvalitní topeniště k udírně , vyrobeno z 3mm plechu, odjímatelné víko a možnost osazení grilovacím kamenem nebo nástavcem s motorkem a roštem na grilování.

Průměr vývodu na kouřovod 1mm, možno i jiné průměry. Vývod doprava nebo na přání možno i doleva nebo dozadu. Také je možné k tomuto základnímu zařízení dokoupit další příslušenství k rozšíření možností zpracovávat potraviny i jiným způsobem.


Další doplňky jsou přepravní kolečka, podstavec pod udírnu, pečící žulová deska, jednoduchý nebo rotační gril, nerezová mřížka, vedlejší topeniště , přídavný kouřovod a prodloužení komínku. Celkové rozměry výška57cm x hloubka. Multi-gril lze také využít jako topeniště k udírně nahrazením kouřovodu místo komínu, vedoucí k udírně.


Pro propojení s udírnou, která může být dřevěná nebo kovová, použijte roury o průměru 1mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky