středa 26. července 2017

Plynový hořák cfh

Plynový hořák cfh

Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku znovu. Jsme zavedený obchod se zaměřením na ruční nářadí pro kutily i profesionály. Nabízíme kvalitní kombinované, siko, montážní, nastavitelné a odizolovací kleště značky Knipex.


Bosch vrtáky do kladiv, vidiový vrtáky nebo vrtáky do betonu. Zahradní nůžky značky Fiskars. Vše pro Vaši zahradu od značky Gardena. Hořáky plynové nebo pájecí využijete na zahradě nebo stavbě. Pájecí hořák je kompaktní, praktická a víceúčelová pájka se stlačeným plynem.


FFD 5kW PB, s termopojistkou, FOK. Opalovací přístroj ST 5je mimořádně praktický, výkonný nahřívací a opalovací přístroj s krátkou trubkou a jedním speciálním hořákem Ø mm. Ideálně vhodný na obtížně přístupná místa. Byl včetně 5ks 190g kartuší za výhodnou cenu.


Pořádná grilovačka, ať už doma na terase, na zahradě nebo třeba na. Stavební práce v zimě a vytápění staveb I když zima již pomalu předává vládu jaru, na stavbách to ještě není nijak výrazně znát. Prodám plynový hořák zn.


CFH o průměru opalovací hubice 60mm,k tomu hadici o délce 5m a regulátor také od zn. Hořák byl použit pouze jednou při stavbě domu na pokládku hydroizolace, takže v perfektním stavu, viz. Hořák je vhodný na kempování nebo turistické výpravy. Pravidla, která obsahující tyto Všeobecné obchodní podmínky poskytují maximální bezpečnost a spolehlivost nákupu a zajišťují, aby kupující měl možnost se ještě před uzavřením kupní smlouvy seznámit se všemi podmínkami nákupu.


Stejně tak pájecí hořák , plynový zapalovač s piezo zapalováním nebo mini hořák. Objednejte si kartuše a hořáky on-line a získejte následující výhody: - Kartuše a hořáky vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Sada plynovej spájkovačky Rothenberger Industrial 03. Sada Rothenberger je skvelým pomocníkom pre prípravu sladkých jedál s karamelovou krustou.


Přenosný plynový hořák neboli letlampa je vhodná nejen pro opalování, zapalování, rozmazování, nahřívání, ale také pro nenáročné pájení resp. Tornado letlampa je vyrobena z odolného plastu,. Díky integrovanému piezo zapalování a regulaci plamene se skvěle hodí pro pájení, rozmrazování či tavení.


Měděná plynová páječka, ideální pro měkké pájení okapových žlabů měděných plechů a pozinkovaných ocelových plechů až do tloušťky mm. Kladívkové pájedlo je opatřeno 3g měděnou pájecí hlavou, kterou lze demontovat po povolení šroubu, takže přístroj lze používat jako normální pájecí hořák. Plynová páječka CFH KL147.


Díky použití tkaniny z ušlechtilé oceli vyniká dlouhou životností. V kombinaci s výměníkem tepla Inox-Radial, který je z ušlechtilé oceli, dokáže drasticky snížit nejen. Pracovní teplota je 7°C. Jmenovité tepelné zatížení je kW.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový hořák. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky