středa 9. listopadu 2016

Hořák na pelety atmos

Hořák na pelety atmos

Dopravníky jsou vybaveny motorem a převodovkou. Ke každému dopravníku je. C15S s úpravou pro hořák na pelety. Kotle s úpravou jsou vybaveny z výroby veškerým potřebným příslušenstvím pro snadné řízení kotle (hořáku) podle potřeb zákazníka a dvou teplot na vyrovnávací nádrži TS a TV.


Hořák na pelety atmos

Vše v bezvadném stavu, velmi málo používané za fantastickou cenu 19. Pro kotle s úpravou pro hořák na pelety používejte dopravníky o minimální délce m. Jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet, tak že do levé či pravé strany kotle, podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety , který si plně automaticky, za pomocí. Topení nekvalitními peletkami s obsahem kůry způsobuje zapečení hořáku.


Na hořáku se vytvoří škraloup, který brání zapálení nově nasypaných peletek. Používané horáky na pelety pre kotly D31P, D30P, D40P, D50P. Vytvoříme tak kotel na pelety přímo na míru s automatickým zapalováním paliva. Zvýšíte mnohonásobně účinnost kotle a zautomatizujete přikládání a řízení teploty. ATMOS A- výkon - kW.


Hořák na pelety atmos

Hořák na pelety Atmos A 45. Univerzálny horák na pelety. Spolupráca horáka na všetky typy peliet s kotlom na drevo.


Kotle jsou konstruovány výhradně pro spalování kvalitních dřevěných briket a kusového dřeva. Zapojení s akumulační nádobou 7litrů a Laddomatem 22. Sestava hořák , externí dopravník a zásobník paliva pracuje v průběhu provozu zcela automaticky a je řízena elektronickou regulací, za pomoci čidla plamene (fotocely). Kotel na pelety je zařazen do programu KOTLÍKOVÁ DOTACE. Používaný hořák na pelety pro kotle D14P, D15P, D20P, D21P, D25P.


Výhodou hořáku je automatické zapalování pal. Do levé či pravé strany kotle, podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety , který si plně automaticky, za pomocí šnekového dopravníku, odebírá pelety ze zásobníku. Hodí sa takmer do každého kotla na pevné palivo. Výkon hořáku: – kW. Předepsané palivo: kvalitní dřevěné pelety (bílé) o průměru až mm, délce až mm a výhřevnosti - MJ.


Po dostatečném rozhoření pelet najede hořák na nastavený výkon, v kterém setrvá do doby než je systém vytopen. Poté se hořák vypne a pelety v komůrce hořáku dohoří. Celý cyklus se v případě další potřeby vždy opakuje. Automatický hořák na dřevní pelety GP(Abez podavače) pro kotle Atmos , s výkonem - 24kW.


Je v perfektním stavu, plně funkční (nesvítí kontrolka - prasklá žárovička). Důvodem prodeje je výměna kotle na jiný druh paliva. Kotle s úpravou pro hořák na pelety jsou určeny pro všechny, kteří mají zájem na jedné straně o plnohodnotné spalování tuhých paliv, nechtějí být zároveň ochuzeni o plně automatický provoz. Kotle je konstruovány jako jedna spalovací komora vyložená šamoty pro hořák na pelety , na kterou navazuje speciální trubkový výměník s brzdiči spalin.


Díky této konstrukci dosahují kotle účinnosti až a zároveň je po výměně hořáku na pelety za kryt možné topit kusovým dřevem. V základní verzi obsahují. Popis Popis produktu Typ Atmos - Dřevoplyn - s odtahovým ventilátorem Zplynovací kotle se zabudovaným hořákem na pelety ve vrchních dvířkách jsou zajímavým řešením určeným pro všechny kotle do výkonu 40kW, vybavené odtahovým ventilátorem (mimo modelů DS(x).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky