pondělí 21. listopadu 2016

Lan teploměr

TME je teploměr s rozhraním Ethernet (IP teploměr ), který připojíte přímo do počítačové sítě. Má vnitřní webové stránky s aktuální teplotou. Umí protokoly TCP, SNMP, SMTP (e-mail), MODBUS TCP a XML. Teplotu snadno vložíte na Vaše stránky díky funkci HTTP GET.


Ethernetové teploměry (tzv. IP teploměry) a vlhkoměry se připojují přímo do počítačové sítě ( LAN ).

Naměřené veličiny, konfigurace, apod. Vašeho internetového prohlížeče. LAN ovladač s relé je jednoduché, ale inovativní zařízení.


Toto zařízení slouží jako webový server, který zobrazuje různé druhy senzorů, a umožňuje dálkové ovládání až výstupů. Kromě toho, je možné naprogramovat události příslušná opatření ke splnění podmínek na některé z čidel. Díky, našel jsem co jsem hledal! Máš s tím praktickou zkušenost?


Monitorovací webový teploměr s ethernetový rozhraním LAN.

Kombinuje chytré IoT řešení vzdáleného sledování a kontrolu až 16ti teplotních čídel a teplot najednou. Modul je dodávám v plastové DIN krabičce pro uchycení na lištu. Senzor teploty a vlhkosti - HWG-STE ethernet teploměr. Půjčíme Vám zařízení bezplatně na vyzkoušení a pomůžeme s řešením. Projektová podpora pro oborové zákazníky.


Měření teploty lze provádět různými způsoby, různými teploměry. Záleží vždy na tom jakou teplotu a kde potřebujete změřit. Jednou využijete vpichovací teploměry jindy například zase teploměry bezdotykové (infračervené teploměry) nebo třeba jen teploměry kapalinové, které stačí postavit nebo pověsit. Obor zabývající se měřením teploty se nazývá termometrie.


Z důvodu celostátní karantény je naše kamenná prodejna až do odvolání uzavřena. Prodejna nyní funguje pouze jako výdejní místo pro osobní odběr zboží, a to pouze pro zákazníky s již dopředu zaplaceným zbožím. Nejlepší nabídka kvalitních lékařských teploměrů s metrologickým ověřením pro lékaře a ostatní profesionální poskytovatele zdravotní péče. IP LAN teploměr ovladač s termostatem, vlhkoměr s hygrostatem. Datalogger s grafickou vizualizací se záznamem na rok.


Ovládání dynamickým plánovačem, uživatelkými podmínkami, diferencí nebo ekvitermní křivkou. Dva nezávislé přepínací výstupy vhodné i pro změnu směru servopohonu - indukční zátěž díky použitému řadiči relé. USB, RS23 Ethernet nebo GSM modem pro další zpracování.

Zařízení obsahuje kalibrační list s deklarovanými metrologickými návaznostmi etal. Já tady jedno takové právě mám. Teploměr a vlhkoměr vhodný pro všechny typy skleníků. Konkrétně teploměr připojený do LAN sítě.


Není to úplně levné zařízení, ale investici do něj bych rozhodně nepodceňoval. TME – Ethernetový teploměr. Správa síťového teploměru probíhá samozřejmě přes webový prohlížeč. Nejprve je třeba přes jednoduchý nástroj zařízení. Kč (EUR) Sensor CO s detekcí přes internet, mobil, e-mail.


Kč (EUR) Zásuvkový elektroměr s odečtem přes internet. The first truly wireless meat thermometer. Versatile cooking tool. No matter the cooking metho use.


MEATER has an ambient temperature.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky