úterý 29. listopadu 2016

Automatický kombinovaný kotel na uhlí a biomasu

Automatický kotel na dřevní pelety. Je určen k úspornému a ekologickému vytápění s minimálními nároky na obsluhu kotle a možností ovládání přes internet. Kombinovaný dotovaný kotel na biomasu - výběr. Vyberte si automatický kotel APOLLO-ETKA na biomasu nebo na uhlí.


Vyměnte snadno svůj nevyhovující kotel Etka s ručním přikládáním za moderní kotel.

Kotel na dřevo a pelety SP Dual – plně automatický kombinovaný kotel pro. Od pelet a kusového dřeva, přesdřevní třísky až po lesní štěpku: kombinované kotle značky Viessmann mohou spalovat dřevěná paliva s obsahem vody až. Kotle na štěpku - BIOMASU.


Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Na našich stránkách jsou kotle na tuhá paliva rozděleny na kotle s ručním přikládáním a na automatické kotle. Moderní zplyňovací či automatické kotle na biomasu mají vysokou účinnost, ale také automatické kotle na uhlí nebo kondenzační plynové kotle patří ve své kategorii ke špičce a zlevňují vytápění.


Do předchozího přehledu byly zahrnuty právě nejúčinnější kotle na biomasu , uhlí a plyn ve srovnání s méně účinnými zařízeními.

Pomůžeme Vám s výběrem kotle, kotel přivezeme, namontujeme, uvedeme do provozu a zároveň Vám zpracujeme žádost o podporu. Zpracujeme Žádost o dotaci za Vás! O kotel na biomasu (pelety, dřevěné brikety, dřevo či jiná biopaliva) či dokonce na oba typy uhlí mohou zažádat i ti, kteří nechtějí současně zateplovat či měnit okna. Prostě si vyměníte jen kotel.


Ten starý dáte do šrotu a na nový dostanete výrazný příspěvek, což může být až z celkové ceny! Dále k prodeji bojler obojživelník 150l, těleso je v suchém topeništi. Kotel je kombinací zplynovacího kotle na dřevo, štěpku, brikety a automatického kotle na hnědé uhlí ořech 2. Spalovací komora na dřevo dosahuje délky až cm!


EN 303- a tím i nejpřísnější emisní hodnoty vypouštěné z kotle do ovzduší. Kotel na tuhá paliva se zásobníkem, a možností ručního přikládání kusového dříví do příkládací komory s vodním roštem. Kotel umožňuje spalovat jak uhlí a biomasu , štěpku tak i zároveň kusové dříví o délce 40cm. Ve třetí výzvě nebudou programem podporovány kotle na uhlí , ale pouze kotle na biomasu (dřevo a pelety).


To znamená, že při spálení menšího množství paliva získáváte více tepla. Jen pro srovnání, starší kotle na uhlí dosahují účinnosti kolem až procent. This video is unavailable.

Stále pokračuje i dotační systém Nová zelená úsporám. Můžete zde získat podporu na instalaci Solárních termických systémů: na Solární termický systém na přípravu teplé vody až. Na trhu je k dostání ve výkonech od až do kW, s hořákem ve výkonech 2-kW, podle potřeby zákazníka. Výhodou většiny kotlů na biomasu je možnost spalovat různé druhy pevných paliv.


Investicí do kotle na tuhá paliva rozhodně nebudete tratit. Peníze se vám rychle vrátí v podobě úspory za vytápění domu či chaty a navíc pomůžete zlepšit životní prostředí. BENEKOV C Exclusive.


Původní zdroj energie, výkon: Viadrus Una uhlí a dřevo, 1kW. Nový zdroj, výkon: Kovarson GEKON COMBI 2 kW. Již nově v naší nabídce automatický kotel emisní třída ekodesing.


Tento kotel na uhlí s ůčiností 9 na hnědé uhlí. V nabídce máme teplovodní automatické kotle Rojek a pyrolitické kotle na dřevo. I nadále budou podpořeny automatické kotle na uhlí a biomasu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení.


Tepelná čerpadla a kotle na pelety - maximální způsobilé výdaje jsou 1tisíc Kč. Základem je, abyste měnili v rodinném domě kotel na pevná paliva s ručním přikládáním za. ATMOSMORAVA - prodej a realizace kotlů a kotlů na biomasu Atmos.


Nabídky řešení realizace zdarma, doprava k zákazníkům, vzorové funkční provedení dvou typů kotelen v areálu firmy, pro konečného uživatele realizace s DPH a mnoho dalších výhod. Výčet podporovaných zařízení bude uveden v seznamu výrobků a technologií, který bude k tomuto účelu veden Státním fondem životního prostředí ČR (SFŽP ČR) na svt. Na kotlíkovou dotaci lze získat tepelné čerpadlo, plynový kondenzační kotel , automatický kotel na biomasu , kotel na biomasu s ručním přikládáním.


Obraťte se na nás ještě dnes rádi Vám s výběrem vhodného zdroje vytápění pomůžeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky