úterý 8. listopadu 2016

Podložka do kočárku valco

Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Dva druhy materiálu, zimní. Oceníte šňůrky na bocích podložky, aby Vám v kočárku nesjížděla, otíratelný materiál pod nožičkama, výběr materiálů dle Vašich preferencí a reflexní obrázek pro zvýšení bezpečnosti našich nejmenších. Oboustranná podložka do kočárku přímo na míru. Na nožičkovou část podložky je možné našít kočárkovinu v barvě dle Vašeho výběru,tak aby se k barvě podložky, kočárku hodila a aby se podložka nešpinila od botiček.


Podložka do kočárku valco

Podívejte se do vzorníku látek a vyberte si z více než. Měkká podložka do kočárku pro větší pohodlí dítěte i ochranu kočárku před znečištěním a opotřebením… 8Kč. Podložka je šitá z obou stran ze 1 bavlny. Little Angel podložka do kočárku Outlast Hvězda.


Detail Rozbalit filtrování. Proč používat podložku do kočárku ? Druhy vložek do kočárku. Z jedné strany podložky Vám mohu na spodní díl našít černý šusták,aby se podložka nešpinila od botiček.


Podložka do kočárku valco

K podložce je možné ušít deku ve stejném designu. Doplňky ke kočárkům Valco. Ne vždy je však možné je všechny sloučit do jediného kočárku a proto nabízíme také samostatné volitelné doplňky Valco. AKČNÍ CENA ZA JEDINÝ POSLEDNÍ SET DO KOČÁRKU.


Deka v této kombinaci také v nabídce. Podobné inzeráty naleznete v kategorii. Spodní část podložky pod nohami je z nepromokavé kočárkoviny, aby se tak nešpinila.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vybírejte kvalitní univerzální vložky do kočárku , které můžete použít také jako vložky do autosedačky. Diono podložka do kočárku Staycool Comfort Liner.


Všechny produkty jsou navrhovány tak, aby spojily všechny. Valco Baby - moderní sportovní kočárky. Kočárek se hodí jako záložní, do auta, na nákupy, místo golfových holí, na chatu nebo k babičce na prázdniny. Nízkou hmotnost oceníte při nástupu do tramvaje, případně při každodenním nošení konstrukce do schodů.


Podložka do kočárku valco

VALCO SNAP TAILOR MADE je vyhotoven oproti klasické verzi z luxusnější látky. Na výběr máme mnoho typů podložek do kočárku či autosedaček - delší, širší, menší (pro zmenšení prostoru v autosedačce nebo kočárku - většinou se tento typ hodí např. do golfek vhodných pro malé miminka, aby měly kvalitnější pohodlí). Poskytuje ochranu kočárku proti zašpinění, vyšisování od slunce a zároveň propůjčí kočárku originalitu. Australská rodinná firma, která čerpá své zkušenosti ze své více jak 50-ti leté existence.


Dalším nezpochybnitelným bonusem je jejich design, díky kterému můžete skvěle doplnit vzhled svého kočárku. Kč 3Kč bez DPH 3Kč 3Kč bez DPH NA OBJEDNÁNÍ ks. Ochrání původní potah Vašeho kočárku a zároveň oživí jeho design. Snadno ji vyjmete a vyperte.


Podložka do kočárku valco

Velikost je univerzální. Otvory v různých výškách pro bezpečnostní pásy umožňují protažení pásů kočárku bez ohledu na výšku dítěte. Materiál: 1 polyester.


Vložky do kočárku máme skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky