středa 23. listopadu 2016

Vyhřívací dečka na krk a záda

Jemně prohřívá, uvolňuje svaly, pomáhá zbavit se bolestivých příznaků migrény a ischias. Vyhřívací elektrická dečka české značky CONCEPT na krk a záda. Dečka je vyrobena z prodyšného materiálu a potah je velmi příjemný na dotyk a lze jej prát v pračce při 30°C. Medisana HP46E vyhřívací dečka na krk a záda. Vyhřívaná deka s možností připevnění na záda a krk , 62x42cm, stupňů, turbo nahřátí,.


Dečka disponuje elektronickou kontrolou teploty, automatickým vypnutím po 90.

Vyhřívaná elektrická dečka na krk a záda IG CarePohodlná měkká prohřívací dečka , která prohřeje krk a záda. Velmi praktická a příjemná je v zimě, kdy zažene chlad. Je příjemné schoulit se do hřej.


Díky inovativní technologii Intellisense je zajištěna konstantní teplota s ohledem na změnu okolní teploty. Dečku můžete přikládat i na veškeré části těla, kde je vám teplo příjemné a působí úlevu. Využijete při revmatismu, zánětech močových cest, ledvin, zácpě nebo bolestivé menstruaci. Výhřevnost dečky lze jednoduše ovládat pomocí nastavení na teplotní stupně.


Samozřejmostí je i pratelnost dečky. Je vyrobena z příjemného prodyšného materiálu z mikrovláken.

Hřejivé teplo, které hned po zapnutí začne z dečky sálat, vaši bolest zmírní a vám se uleví. Dečka má prodlouženou velikost a připevňuje se pomocí suchého zipu na krk a páskem s upínací sponou přes břicho. Hrejivé teplo, ktoré hneď po zapnutí začne z dečky sálať, vašu bolesť zmierni a vám sa uľaví. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Heboučká vyhřívací dečka vhodná k odstranění bolesti v oblasti krku a zad. Vlastnosti: extra měkký povrch. Elektrická dečka na krk a záda.


Povlak z jemného fleecu je snímatelný, lze prát na 30°C. Dečka má stupně nastavení teploty a disponuje ochranou proti přehřátí. Nastavitelný elastický pásek na bocích a suchý zip na krku umožňují dečku individuálně přizpůsobit každému tělu. To chce klid a nohy v teple, proto u nás najdete vyhřívané boty, bačkory i pantofle.


Záda vám prohřeje vyhřívací pás, nebo se zachumlejte do vyhřívací dečky. Límec je vhodný pro vyhřívání těla, konkrétně na vyhřívání ramen, zad a paží. Tento návlek je vyroben z příjemného měkkého materiálu a obsahuje stupně vyhřívání.


Límec obsahuje kabel s ovládáním, jednoduše se zapojí do sítě a pomocí regulátoru si nastavíte stupeň vyhřívání. Děti se učí nápodobou dospělých a kolem činnosti dospělých se proto často odehrávají jejich hry. Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku.

Aktuální termín další dodávky je avizován na začátek dubna. Dokonale prohřeje záda , břicho, ale i jinou část těla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky