pátek 18. listopadu 2016

Elektrické ořezávátko maped

Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Stylové ořezávátko umožňuje rychlé a přesné ořezávání. Jednoduché vyprázdnění nádobky s odřezky vysypáním do koše. Baterie nejsou součástí balení. Na ks baterie, typ LR(AA).


Vyjímatelný zásobník na odpad.

Možnost ručního ořezávání. Elektrické ořezávátko maped Na ks baterie, typ LR(AA). Při větší spotřebě pak využijete elektrické ořezávátko. Nejprodávanější v kategorii.


Pastelky vložíte do ořezávátka a samy se ořezají konec mozolů a puc. Do vaší luxusní kanceláře patří jen luxusní věci jako toto elektriké ořezávátko. Maped Shaker - ořezávátko se zásob.


Už žádné puchýře od obyčejných ořezávátek.

Navíc už nemusíte maličká stouhátka hledat po šuplících. Do tohoto speciálního ožezávátka stačí jen vložit tužku a všechna práce se za vás udělá. Tužku stačí vložit do otvoru a tím se automaticky začne hrot ořezávat. Je vhodné pro všechny běžné velikosti a tvary tužek. Napájení přístroje je zajišťováno buď.


Kvalitní ořezávátko elektrické dvojité v barevném provedení. Do školy, kanceláře i domácnosti. Stylové elektrické ořezávátko pro tužky o průměru 7-mm, které zvládne zátěž běžnou ve školách, na úřadech nebo v kancelářích.


Snadno a rychle tužku či pastelku ostrouhá a vytvoří dokonale ostrý hrot. Nabízíme pouze kvalitní ořezávátka na tužky nebo pastelky, samostatně nebo ze zásobníkem, stolní ale i elektrická. Nakupte v našem knižním e-shopu kdykoliv a kdekoliv. Svou objednávku si můžete vyzvednout v jedné z našich kamenných prodejen nebo vám ji pošleme. Máme skoro všechno a hned.


Každé ořezávátko by se mělo vyměnit po ořezaní a kusů pastelek či tužek nebo jakmile se začne u pastelek lámat tuha. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím sou. Ve chvilce máte ty nejost.


Zda se vleze do školního penálu je na Vašem uvážení dle toho, jaký penál či pouzdro máte k dispozici.

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ořezávátko elektrické Dahle, černé. Najdete u nás ořezávátka nejvyšší kvality, moderního designu a funkčnosti.


Naleznete u nás stolní ořezávátka kvalitní české značky MIKOV a ruční ořezávátka kvalitní německé firmy KUM a kvalitní francouzské firmy MAPED. Všechna tato ořezávátka splňují. Přidat produkt k porovn.


Zkontrolujte akci a cenu, přihlaste se nebo se u nás zaregistrujte Přihlášení. Ideální do škol, na úřady, do kanceláří. Díky čtyřem přísavkám je během použití stabilní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky