pátek 18. listopadu 2016

Bezdrátový wifi teploměr

WiFi Teploměr s termostatem. Po mnoha měsících práce představuji hotová bezdrátová čidla pro měření teploty a relativní vlhkosti vzduchu. Bezdrátový WIFI teploměr se dá vyrobit za cca 2Kč. Potřebujete teploměr , meteostanici či datalogger s připojením k počítači pomocí bezdrátové Wi-Fi sítě? Pak jste ve správné kategorii.


Bezdrátový wifi teploměr

Vnitřní čidlo měří teplotu v pokoji , bezdrátový vysílač sleduje venkovní teplotu nebo teplotu dalších místností a druhý vysílač s voděodolnou sondou lze použít pro měření teploty např. Ten nápad na bezdrátový teploměr v lokální síti se mi ale tak zalíbil,. Z důvodu celostátní karantény je naše kamenná prodejna až do odvolání uzavřena. Prodejna nyní funguje pouze jako výdejní místo pro osobní odběr zboží, a to pouze pro zákazníky s již dopředu zaplaceným zbožím.


Digitální teploměr na pečení, bezdrátový , rozsah měřených teplot od 0°C do 250°C, dosažení nastavené teploty oznamuje signální tón, díky bezdrátové technologii můžete průběh pečení kontrolovat i mimo vaší kuchyň, a to v dosahu cca 30m, vybaven měřící sondou z nerezové oceli připojenou k základně teplotně odolným připojovacím kabelem o délce cca 1m. Teplomer by nemal chýbať v žiadnej domácnosti. Vďaka svojmu jednoduchému použitiu a presným výsledkom pri meraní telesnej teploty sa teplomer stáva neoceniteľným pomocníkom pri rôznych zdravotných komplikáciách. Malibu s externím čidlem a plovoucím čidlem –. To znamená, že můžete měřit na dvou místech současně. Stačí dokoupit druhé čidlo.


Bezdrátový wifi teploměr

Další novinkou je aplikace pro zařízení se systémem Android. Modul umožňuje rozšíření GSM Exeo o vzdálené měření teploty a vlhkosti. Vzdálené teploměry mohou být až každý z nich se dá v sms popsat znaky (název měřené místnosti apod.). Lze jej využít jak v domácnosti, tak ve skladech, výrobě, stavebnictví apod. Tu bílou vidlici jsem tam připojil narychlo jen pro účely focení.


Stejně má maximum A. Pro spínání třeba kW topení by byla potřeba poctivá 10A 3žilová vidlice. Vnitřní i venkovní teplotu vzduchu Vám snadno změří digitální teploměr Emos pomocí bezdrátového čidla, které má dosah ve volném prostoru až 1metrů. JSME V TOM SPOLU Jedeme naplno a doručujeme expresně.


Zajímá vás, jak je za oknem? Nejen pro měření venkovní i vnitřní teploty a vlhkosti vzduchu se používá digitální teploměr. Toto zařízení je zpravidla jednodušší a menší než běžná meteostanice, ale některé digitální teploměry vás překvapí funkcí indikace náledí, kalendáře nebo digitálního budíku. Po dlouhé odmlce, která byla způsobena pracovní vytížeností přicházíme s naprostou peckou.


Digitální Teploměr pro jezírka a bazény s dálkovým přenosem naměřených dat. Musíte použít převodník logické úrovně, nebo Arduino na 3. Jedná se o výkonnou verzi WIFI s dobrou propustností prostředím. Vážení zákazníci, od 16. Kuchyňské teploměry) Hodnocení produktu:.


Bezdrátový wifi teploměr

MULTI-SENS s vlhkoměrem. Teplota a vlhkost z čidla je díky bezdrátovému signálu přijímána základnou s displejem, která má též zabudovaný senzor teploty a vlhkosti. Na displeji má uživatel možnost vidět v jednom časovém okamžiku ihned a bez přepínání aktuální hodnoty ze míst.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky