pondělí 14. listopadu 2016

Stroj na párek v rohlíku bazar

Na ceně nezáleží něco navrhněte. V textu: Praha - východ. Stroje - Parek v bazar. Zařízení na párek v rohlíku (hot-dog) Gallet MAH 40. CZ Potom si zajdi do stánku s párky v rohlíku a dej si svačinku.


I nízkonákladoví dopravci mezi sebou bojují. Příkladem je nedaleká Budapešť, kde se potkaly společnosti Ryanair a Wizzair. Ceny letenek klesly tak, že i párek v rohlíku byl dražší. Tradiční maďarský Malév před časem zkrachoval a místní letiště se proto rozhodlo pro všechny udělat prázdniny od mnoha poplatků. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Celý vrch v nerezu ( vaničky, trny na napichování rohlíků ), funguje na plyn (není třeba elektrika). Takže se s ním dá prodávat kdekoli bez omezení kabelem. Hot Dog přístroj - ohřívač na párek v rohlíku nebo také Hotdogovač.


Vyměníte-li ji za plastový nástavec, můžete zde uvařit v jedné várce 1–vajec, nebo kukuřici. K ohřívání rohlíků slouží dva vertikální nástrčné trny z nerezové oceli opatřené vlastním spínačem. Lze je tedy zapnout nezávisle na varné nádobce. Původní cena 50-Kč, nyní za 25- Kč.


Nepoužitý, nepoškozený, ještě v originálním obalu-nevybalený. Občerstvení ma nadstandardní vybavení. Gyros gril ,gril na Klobasy a různé grilování , párek v rohlíku , x friteza , zapekacy gril,vodní lázeň ,x mikrovlnka, 2x chladnička ,1x mrazak, chladicí box na alkohol, prosklená lednice , chladnička na Red Bull ,. Ostatní - Parek v bazar.


Stroj na párek v rohlíku bazar

Prodám plňe vybavené občerstvení. Vybavení do občerstvení - kiosek. Super výdělek na akci budete sami) žádná konkurence a ostatní budou plácat klobásy párek v rohlíku a cukrovou vatu.


Na spodní půlku rohlíku položíme rozpůlenou nožičku párku (tedy dvě půlky párku), přiklopíme vrchní částí rohlíku , na kterou dáme plátek anglické slaniny. Rohlík zabalíme pevně do alobalu a pečeme buď v troubě, na plotýnce nebo na grilu. Ta je vybavena nerezovým, snadno vyjímatelným košíkem a termostatem pro udržování optimální nastavené teploty.


Model v celonerezovém provedení, skleněná nádoba, nerezovým košem. Jsem ráda že jsem ho prodala dál protože ač ten přístroj stál 50- tak neuměl nic! Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí. Párek v rohlíku Hot dog HD - 3N třítrnový ohřívač rohlíků a párků s skleněnou udržovací nádobkou.


Stánek - párek v rohlíku , vše na plyn, vyhřívané vany, vana odkládací, trny, ve vanách lze dělat vařenou kukuřici, nebo smažit langoše, cena pevná - 18. Připrav si párek v rohlíku Nyní si vaše děti mohou pozvat kamarády na návštěvu a připravit jim svačinku. Tato sada na přípravu párku v rohlíku je vyrobena ve vysoce kvalitním provedení. Tyto sáčky jsou dodávány ve velkém, cenově výhodném balení.


Jedná se o papírové sáčky na párek v rohlíku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky