úterý 22. listopadu 2016

Oprava plynových kotlů ostrava

Plynoservisy a plynové spotřebiče v Ostravě-město a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba VIADRUS, Revizní činnost s. Nabízíme montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Poskytujeme služby vodoinstalatérství a topenářství. Voda, topení a plyn v Ostravě a okolí. Uvádění do provozu nových kotlů.


Pravidelné roční servisní prohlídky kotlů. Opravy plynových a elektro- kotlů. Dodání a montáž plynových kondenzačních kotlů. Montáže kotlů na dotace, vč.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. REVIZE, KONTROLY A ZKOUŠKY. Pro objednatele – vlastníky nebo správce nemovitostí zajišťujeme kompletní vedení ucelené revizní agendy, včetně archivace potřebných dokumentů – revizních zpráv, protokolů o kontrolách, posudků, pasportů apod. Topné systémy, jejichž hlavní součástí plynové kotle jsou, vyžadují pravidelnou údržbu a servis.


Zanedbané revize kotlů a opravy kotlů mohou vést nejen k vyšší spotřebě, ale také ke zvýšení poruchovosti. Instalace a servis plynových kotlů - Ostrava , Orlová, Bohumín, Frýdek-Místek a okolí. Vážení návštěvníci vítám vás na stránkách firmy David Juřina která provádí opravy plynových spotřebičů a jejich prvotní uvedení, servis i montáž.


Působnost firmy zasahuje kromě Ostravska taky do části Frýdek-Místek, Karviná, Nový Jičín. Revize tlakových a plynových zařízení v Ostravě. Provádíme instalace, montáže a opravy plynových kotlů. Instalatéři pohotovost, plynaři nonstop, topenáři, čištění kanalizace. Vřele doporučuji tuto firmu!


Velmi příjemná komunikace, práce odevedená na 1. Plynových kotlů Kondenzačních kotl ů. Správný a optimální chod plynového zařízení zajišťuje pravidelný servis. Servis plynových zařízení. Nesprávný chod plynového zařízení může být životu nejen velmi nebezpečný, ale má za následek také vyšší spotřebu plynu a tudíž i vyšší náklady.


Jsme rodinná firma zabývající se vytápěním a regulací již let. Na základě dlouholetých zkušeností disponujeme nejmodernějším diagnostickým a servisním vybavením. U nových plynových kotlů , které jsou v záruce, je jednou z podmínek pro případné uznání záruky. A jelikož jde o Vaši bezpečnost, nepodceňujte pravidelné kontroly a revize plynových spotřebičů a nechte si je jednou za rok zkontrolovat.


V případě, že není k dispozici. Hledáte spolehlivou firmu pro servis a opravy plynových spotřebičů? Vsaďte na léty prověřenou profesionalitu a férový přístup.


Naše společnost se specializuje na servis plynových spotřebičů (především značek Mora, Gamat a Karma) a nabízí také instalatérské služby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky