úterý 8. listopadu 2016

Revize hromosvodů brno

Revize hromosvodů Brno LCL Servis s. Provadíme výchozí i pravidelné revize hromosvodů (LPS), revize zemničů, revize jímacích soustav v Brně a jeho okolí. Realizujeme klasické i aktivní hromosvody. Montáže hromosvodů provádíme s maximální pečlivostí, aby byla zaručena bezpečnost a správná funkce.


Průběh revize hromosvodů přizpůsobíme Vašim potřebám.

Zajistíme prohlídku objektu určeného pro revize hromosvodů v oblasti města Brno nebo jinde v Jihomoravském kraji v čase dohodnutém se zákazníkem a následné provedení revize systému ochrany objektu proti úderu blesku podle předloženého a zákazníkem schváleného harmonogramu. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Brno , Blansko, Vyškov, Boskovice. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Milan Krásenský - HROMOSVODY, Roman Pavelka, Emil Šimša,.


Provadím výchozí i pravidelné revize hromosvodů (LPS), revize zemničů, revize jímacích soustav. Jan Cvak, Milan Lipský, Jiří Kubica,. Nabízíme komplexní služby při správě budov.

Elektromontáže, datové rozvody a dálkovou regulaci atd. Sídlem společnosti je město Brno a její působnost je po celě ČR i zahraníčí. Méně závažné závady jsou odstraněny během revize. Novinky: Nový článek o opravách hromosvodů.


Prvotní požadavek je, zajistit bezpečnost lidí při. Termíny pro revize v rámci této normy stanovují dle zařazení objektu do příslušné bezpečnostní třídy objektu (hladiny ochrany objektu). Hromosvody zrealizované po 1. Tato třída (hladina) se stanovuje už v návrhu a projektové dokumentaci.


Také provádíme revize hromosvodů, a to jak výchozí a pravidelné, tak i mimořádné po úderu blesku. Zajišťujeme kompletní revize elektro, revize elektrospotřebičů a revize hromosvodů v Brně a okolí. Aktuální katalog firem v kategorii revize hromosvodů Brno -město.


Zajišťujeme projekt a následnou montáž celého systému hromosvodu, a to dle stanovených norem. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Revizní technik provádí elektro revize dní v týdnu.


Provádímě revize pro připojení elektroměru po E. Jednou z mnoha elektrikářských činností, kterými se zabýváme,.

Kontrola zařízení nebo systémů , to je revize. V v prostorech s nebezpečím výbuchu revize škol, administrativních budov průmyslových objektů, výrobních hal revize rodinných domů, bytových domů, bytových jednotek. Disponujeme revizními techniky s potřebným osvědčením pro provádění. Naše společnost se specializuje především na hromosvody, konkrétně nabízíme kompletní dodávku a montáž pasivních i aktivních hromosvodů (Helita, Indelec a Dat Controler).


Používáme kvalitní a bezpečné materiály - pozinek, měď, hliník a nerez – i proto zaručujeme garanci nejvyšší kvality. Povinnost zřizovat na novostavbě hromosvod je daná vyhláškou č. LPS - Lightning Protection System), nikoliv už jenom klasický hromosvo zřizovat. Jsme schopni realizovat kompletní elektroinstalace v domácnostech i firmách, ale zároveň provádíme i drobné opravy a výměny.


Díky elektronické podobě revizí snadno zavedeme pro spotřebiče systém evidenčních štítků. Pohodlný způsob jak se zbavit starostí se sledováním blížícího se konce platnosti revize.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky