pondělí 28. listopadu 2016

Dakon unical dua termostat

VÆm dìkuje za rozhodnutí používat tento výrobek. NÆstìnnØ plynovØ kotle DUA byly vyvinuty ve spoluprÆci płedních zÆpadoevropských firem UNICAL , HONEYWELL, POLIDORO a GIANNONI. Jsou schvÆleny podle nìmeckých norem DIN a odpovídají vıem požadavkøm evropských norem EN. Tato stránka používá cookies z důvodu správné funkčnosti stránek, dále pro usnadnění vaší práce a statistické účely.


Pokud souhlasíte s tímto použitím cookies, klikněte prosím na Ano, souhlasím.

NÆstìnnØ kotle DUA byly vyvinuty ve spoluprÆci płedních zÆpadoevropských firem UNICAL , HONEYWELL, POLIDORO a GIANNONI. Dobrý den, mohli byste mi doporučit nějaký solidní bezdrát pro spínání kotle Dakon Unical Dua ? Momentálně mám v ložnici napevno starý dobrý Honeywell CM 5 ale potřeboval bych spíše přitápět variabilně dle toho, kdo a kde zrovna v baráku je (děti v děcáku, manželka v pracovně.). Náhradní díly pro kotle Dakon dílyprokotle. Anoda zásobníku TUV DAKON elektroda hořčíková boileru pro DAKON DUA , DUA PLUS, BEA,KS,KZ, S. Plynové nástěnné kotle s označení DUA , byly vyráběny ve třech verzích, a to kotel pouze na vytápění DUA 230RT, RK, kotel s průtokovým ohřevem teplé vody DUA 230CK, CT a jako kotel s vestavěným smaltovaným zásobníkem DUA 28BK, BT.


Unical Group Channel Recommended for you 1:Úsporný elektrický program Bosch (Elektrokotle, elektrické zásobníky a tepelná čepadla) - Duration: 7:47. Dobrý den, mám Dakon Dua Unical 2 ale ve špatném stavu, na čemž se podepsal opravář.

Pro výměnu automatiky se musí vyjmout TNC čidlo zásobníku a nahradit jej za řídící termostat TUV s knoflíkem přepínače provozu (půlměsíc). V případě nějakých nejasností se prosím obraťte na obchodní oddělení. Závada kotle Dakon DUA HV.


CUNNING MASTERS, who need to know! The best tips for years! Top genius ideas - Duration: 13:59. Skladem nyní několik nových kotlů DUA , možnost prodeje všech součástek.


Kotle již nejsou kompletní. DAKON termostat řídící DUA B - Díly na kotle - dilynakotle. Koupili jsme si s přítelkyní rodinný dům který je vytápěný plynovým kotlem Dakon Unical DUA CK. A když jsem zapnul topení a regulaci teploty vody jsem dál na půlku tak jsme měli vlažný kotel a když jsem tam přidal víc stupňů (viz foto) tak už byly topení teplé ale na tom kotlu mi neukazuje teploty vody.


Zdravím, blíží se řádná topná sezóna a tak jak se to občas stává, tak se mi zdá, že kotel začíná zlobit. Když termostat znovu sepne, spustí se čerpadlo a zvuk zmizne. Takže problém je, když je Dakon přepnut na zimní provoz a čerpadlo zrovna nejede.


Zavolal jsem opraváře, zaplatil 2. Kotel DUA musí být osazen ovládací automatikou PROCON propojka TMOD na automatice musí být v pozici ON, nelze kombinovat se soupravou ekvitermní regulace DUA -OUT.

Nástìnné plynové kotle DUA B Provedení odtahu spalin Firma DAKON dodává originální díly pro montá odtahù spalin ke kotlùm DUA v provedení TURBO. Plynové kotle Unical - teplovodní, parní, diatermické. Tepelná čerpadla a klimatizace Unical.


Detektory kouře a CO hlásiče Honeywell. Izolace DAKON DUA Izolace DUA CT,CK (DT,DK) Izolace DUA RT,RK Izolace DUA CT,CK (DT,DK). Termostat spalinový 80°C DAKON DUA. Chyba kotle Dakon Dua - opakuje se start pro ohřev TUV.


Kotel startuje přibližně sekund po zapnutí (čas videa 00:42) a opakuje stále dokola zážeh. Začne normálně topit přibližně. Vážený pane Pavlo, dovoluji se zeptat na podobný problém.


Myslel jsem, že se jedná o pokles tlaku, protože byl tlak bar, připustil jsem tedy na bar, ale kotel se nerozeběhl, ani po vypnutí a zapnuti na zimní provoz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky