úterý 29. listopadu 2016

Větrací pás hřebene bramac

Rychlé, na povětrnostních vlivech nezávislé a hospodárné pokládání hřebene na sucho pomocí větracího pásu hřebene se provádí u všech modelů betonových velkoformátových tašek a tašek Bramac MAX (s výjimkou tašek Tegalit, Reviva, MAX 7°). Tento větrací pás zabraňuje pronikání ptáků do odvětrávací mezery střešního pláště a do různých napojení. Bramac má pro vás odvětrávací tašky, větrací mřížky, větrací vsuvky či větrací okapní pásy. Odvětrávání je velmi důležitým procesem pro snížení vlhkosti střech!


Metalroll ‑ větrací pás hřebene a nároží. Praktický doplněk každé střechy!

Celkový estetický dojem stavby podtrhují ozdobné prvky hřebene. Pro zajištění funkčnosti hřebene či nároží dodáváme všechny potřebné typy hřebenáčů - hřebenáče, spojovací, zakončovací hřebenáče, uzávěry hřebene , vruty, příchytky a příslušenství zajišťující odvětrání střechy. Zavěšením této vsuvky na horní okraj spodního pásu fólie a položením spodního okraje horního pásu fólie na vsuvku se propojí obě vzduchové vrstvy tříplášťové střechy, čímž se zajistí větrání ve spodní vzduchové vrstvě tříplášťové střechy. Figarol PLUS - větrací pás hřebene a nároží zajistí díky unikátnímu ventilačnímu systému spolehlivé odvětrání střešního pláště. Představuje spolehlivé zabezpčení proti pronikání větrem hnaného deště a zafoukání sněhu.


Funguje na stejném principu jako Figaroll tj. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Video obsahuje: Test roztažnosti větracího pásu hřebene a nároží Figarollu PLUS v porovnání s konkurenčními výrobky.

Basicroll ‑ větrací pás hřebene a nároží. Dostupné na prodejnách. Spoznajte vlastnosti a výhody, ktoré ponúka BMI Bramac Figaroll Plus, vetrací pás pre hrebeň a nárožie. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Odvětrávací tašky brání pronikání vlhkosti střešního pláště. Zaujme Vás variabilita šírky, jednoduchá formátovateľ. Větrací pás hřebene ALU. Samolepící univerzální celohliníkový pás k větrání hřebene. Lišty a příslušenství pro zateplov.


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Nakupte větrací pásy nároží a hřebene za nejpříznivější online ceny. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí větrací pásy nároží a hřebene po celé ČR spolehlivě a bezpečně. Dodává se v barvě CERN, CICE, HNED.


Díky pevné PP tkanině a šitému spoji s plizovaným AL okrajem se vyznačuje značnou mechanicko. Ukázka instruktážního videa - vytvořeno v rámci série videí. Na nároží se větrací pás hřebene dávat nesmí, zde se používá samolepicí pás.


Pokládka hřebene do malty se dnes používá pouze ve výjimečných případech a správné odvětrání střešního pláště by mělo být konzultováno s výrobcem používané krytiny.

U většiny typů střech je odvětrání pomocí hřebenáče. Připevňuje se k okapní lati a na čela kontralatí, a to hřebíky v pravidelných 20centimetrových odstupech. Nabízený okapní větrací pás lze využít jak u profilovaných, tak u plochých střešních tašek na šikmých střechách, ale i na fasádách. BRAMAC střešní systémy spol.


Všechny informace o produktu Střešní krytiny Bramac větrací pás hřebene BČ, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Bramac větrací pás hřebene BČ. Cihlově červená 18Kč. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Produkt je vyroben z hliníku, což přináší kromě velmi dlouhé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky