čtvrtek 17. listopadu 2016

Romotop mammoth

ROMOTOP accumulation rings MAMMOTH Combines high temperature conduction of cast iron and high specific heat capacity of Magnetit. Effect of low heat conduction of accumulation. DVERNÝ SPÍNAČ S PRIPOJOVACÍM KÁBLOM. Speciální a patentovaný akumulační prstenec dokáže akumulovat teplo v celém svém objemu, díky litinové středové části, která odevzdává teplo do vnějšího.


AUTOMATICKÁ REGULÁCIA ROMOTOP DIRECT.

Při hledání vhodné varianty vytápění našeho domu, jsem zabloudila na stránky společnosti PLASTER-COLOR a prostřednictvím on-line chatu požádala o radu nezávislého odborníka. Pro akumulaci po obou stranách vložky jsou potřeba dvě sady. Pre akumuláciu po oboch stranách vložky sú potrebné dve sady. Zvyšuje akumulačnú schopnosť obstavby.


U akumulačních prstenců Mammoth je zaručena vysoká životnost díky litinové konstrukci. MAMMOTH zajišťuje maximální přenos tepla spalin do speciálních akumulačních tvarovek, které díky tomuto přenosu mohou vytápět i po ukončení hoření v topeništi. Popis a špecifikácia: Krbová vložka modernej konštrukcie s ohýbaným sklom, hlbokým ohniskom a vysokou účinnosťou spaľovania.


Možnosť pripojenia externý prívod vzduchu, tónované sklo, ovládanie prívodu vzduchu jedným ovládacím prvkom, vyberateľný popolník, účinný oplach sk.

Objednejte si tuto sadu spolu s vložkou a získáte dopravu zdarma! ROMOTOP MAMMOTH spojují výhody vysoké tepelné vodivosti litiny a vysoké měrné tepelné kapacity. Soojustsalvestavad rõngad MAMMOTH.


Romotop MAMMOTH pro krbové vložky. Lämpömakasiini sitoo lämpöä tehokkaasti ja luovuttaa sitä tasaisesti ja pitkään. Tunnel-takkasydämen päälle. Diskuse, recenze a videa.


Takat kääntyvät astetta oman akselinsa ympäri. Na dotaz Před objednáním se prosím dotažte na aktuální dostupnost pomocí dotazu u produktu. Na dotaz Pred objednaním sa prosím informujte na aktuálnu dostupnosť pomocou dotazu u produktu.


Jei Jūsų dominančios prekės likutis UAB Vilpra salonuose ir sandeliuose nepakankamas (x),. Tai galite užduoti klausimus el. VÁNOCE - dovolená od 23.


Přijaté objednávky budou expedovány až od 6. Přejeme Vám příjemné prožití vánočních svátků. Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v návšteve stránky súhlasíte s ich používaním.

Uvedená cena je za kompletní boční sadu určenou pro boční stěnu vložky. ROMOTOP akumulační sada horní MAMMOTH 1mm je určená pro krbové vložky HEAT o průměru kouřovodu 1mm. Má vysokou měrnou tepelnou kapacitu s maximálním přenosem tepla spalin do akumulačních tvarovek. Díky akumulaci tepla probíhá vytápění i po ukončení hoření v topeništi. Hmotnost sady je kg.


Dimovodni program (Color) Kaminske rešetke i dodaci (Ventlab) Izrada kaminske obloge.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky