středa 16. listopadu 2016

Protherm fe 120 bm

Protherm fe 120 bm

Ako zdroj tepla pre ohrev vody slúžia stacionárne alebo závesné kotly PROTHERM. Spojením zásobníka s niektorým z týchto kotlov získate veľmi pekný dizajnový prvok vo vašom interiéri. Výrobek je určen k instalaci do topného systému. Je navržen pro kombinaci s kotli, jejichž výkon leží v rozsahu uvedeném v následující tabulce. Kotol je plne pripravený na pripojenie zásobníka vrátane snímača teploty.


Uvnitř zásobníku je výměník, který přenáší teplo. Stacionární zásobníky teplé vody ze smaltované oceli. Jako přídavnou ochranu proti korozi má zásobník ochrannou hořčíkovou anodu. Tyto zásobníky se prodávají pouze v setech se závěsnými kondenzačními kotli. Použití: Nepřímotopný zásobník TUV s jedním výměníkem.


Zásobování teplou užitkovou vodou, rodinných domů, provozoven. Rozvrstvení studené vody pro vyšší účinnost zásobníku. Покупайте в официальном интернет-магазине. Бесплатная и оперативная доставка по Москве и области!


Protherm fe 120 bm

Nově přehlednější a rychlejší. Protherm FE 1BM najdete a porovnáte na Srovnanicen. Магазин котлов Протерм в Москве. Широкий выбор газовых котлов и бойлеров protherm.


Technický list ke stažení. Optimálne zvolená veľkosť zásobníka znižuje tepelné straty a zaistí dostatočne rýchle opätovné nahriatie vody. Kvalitne smaltovaný vnútorný povrch zásobníkov a protikorózna ochrana magnéziovou anódou. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Prodám bojler protherm fe 1bm (výroba dražice),roky používaný plně funkční.


Protherm fe 120 bm

FVE jsem musel pořídit bojler s el. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Má horné vývody, takže je vhodný na umiestnenie pod kotol. Výbava a vlastnosti zásobníka - Nepriamo vyhrievaný zásobník špirálovým rúrkovým výmenníkom - Čistý objem zásobníka 1litrov - Oceľová nádoba zásobníka s vysoko kvalitným.


Всё оборудование сертифицированно. Trellis is a fantastic alternative to traditional fence panels, and can be used as a wall decoration, garden screen or fence topper too. To make the most out of your garden trellis panels, we recommend adorning them with climbing plants. Never be late again with the range of amazing cheap clocks , including wall clocks and alarm clocks available from BM. Odoslaním objednávky tovaru prostredníctvom tohto eshopu dáva zákazník súhlas prevádzkovateľovi týchto stránok s poskytnutím osobných údajov v zmysle zákona č. Vaillant Group a vybraného dodávateľa pre účely uzavretia kúpnej zmluvy, dodania, fakturácie tovaru, realizácie montáže, uvedenia do.


В связи с изменениями курсов мировых валют и пересмотром цен некоторыми производителями, цены на товары могут отличаться от заявленных на сайте. Kompletné špecifikácie. Zásobníky teplej vody PROTHERM ponúkajú dostatok teplej vody aj pre náročných spotrebiteľov. Проверьте спецификацию (характеристики) товара непосредственно на сайте выбранного.


Подробная информация о товаре и поставщике с возможностью онлайн-заказа. Цену уточняйте по телефону!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky