pondělí 14. listopadu 2016

Opravy praček brno

Již 25let zajištuji opravy automatických praček , myček nádobí a sušiček prádla v Brně a okolí. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Nabízím opravy praček značek AEG, Ardo, Ariston, Beko a dalších. Servis praček provádíme přednostně v domovech pro seniory, pečovatelských službách, ústavech,atd.

Máme více než dvacetileté zkušenosti s opravami praček. Poskytujeme odborné opravy přímo v bytě u zákazníka bez odvážení, disponujeme velkým množstvím dílů skladem a našimi přednostmi jsou rychlá realizace oprav a nízké ceny. Působíme v lokalitách Praha - město. Porouchala se vám pračka?


Nezoufejte, pomohu vám s její opravou a případně s výběrem a zapojením nové. Kromě prodeje a opravy praček zajišťuji také opravy myček a kombinovaných praček se sušičkou. S mnoha lety zkušeností a rozsáhlou servisní sítí představuje servis Bosch spolehlivost a odbornost.

Můžete se na nás spolehnout. Perex elektro nabízí prodej, servis a opravy praček a další domácí bílé techniky. AEG Ardo Ariston Beko Bosch Candy.


Naše elektroopravna pro Vás zajišťuje opravy praček , sušiček,. Provádíme opravy praček od těchto značek:. Servis domácích spotřebičů v Brně-město a okolí. Nabízíme odborné opravy a zapojení nových i starých.


Opravujeme pračky všech značek. Ve složitějších případech je po dohodě se zákazníkem možná oprava dílenská. Nejčastěji se jedná o z. Servis, opravy a prodej praček Perex Brno. Patří k tomu i ostatní průvodní výdaje,které živnostník má. Pračky opravujeme v Ostravě a okolí přes let.


Kdyby si zákazník pozval firmu,zaplatil by více a ještě dph. Nepustil jsem jen vodu,alezkontroloval celý spotřebič,jestli je v pořádku. Již se Vám nevyplatí oprava staré pračky a uvažujete o koupi nové?

Nákupem novějšího modelu pračky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. V Ostravě jízdné neúčtujeme. Prodej nových i repasovaných praček a náhradních dílů. Ceník opravy a servis praček. Ostatní města po telefonické domluvě.


Vás připravili přehled servisních míst pro opravy Vašich elektrospotřebičů, jako jsou pračky, myčky nádobí, ledničky, žehličky a další. Servisy postupně přidáváme a snažíme se ověřovat přesnost údajů. Po dobu dílenské opravy můžeme zákazníkovi eventuelně zapůjčit naší pračku.


A co když oprava není již rentabilní? Pak je tady poradenská služba. Zákazníkovi do vymezeného prostoru, finančních. Jestliže Vás zajímá konkrétní cena opravy spotřebiče, neváhejte nás kontaktovat na telefoním čísle, které naleznete v sekci kontakt.


Pavel Anderle - opravy spotřebičů Brno. Kompletní elektroservis a opravy spotřebičů. Automatické pračky i pračky starších ročníků. Značky Candy, BOSCH, AEG, Whirlpool a jiné. Zajišťujeme opravy a servis automatických praček , pozáruční servis.


Služby opravy praček opravy myček nádobí opravy sušiček prádla. Naše firma Vám nabízí širokou škálu služeb pro bílou techniku. OPRAVY PRAČEK , MYČEK A SPORÁKŮ.


Pouze v této kategorii Jen organické výsledky. Webovské stránky firmy Vrtílek s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky