středa 16. listopadu 2016

Dithane dg neotec cena

Preventivni kontaktni fungicid za zatiranje glivičnih bolezni v vinogradništvu, sadjarstvu, poljedelstvu in vrtnarstvu Izdelek ni na voljo v spletni prodaji. Na povrchu ošetřených rostlin vytváří film, který brání klíčení spor. Pri ošetrení ťažko zmáčateľných rastlinných častí (kapustová zelenina, cibuľoviny, ruže a iné) sa odporúča pridať zmáčadlo. Prípravok obmedzuje výskyt roztočcov.


DITHANE DG NEOTEC je fungicídny prípravok s preventívnym a kontaktným účinkom.

Tento fungicid má vedlejší. Dithane DG Neotec kg. Vyznačuje se dlouhým ochranným působením. Při ošetřování kultur, které vytvářejí silnou voskovou vrstvu. Fungicidní přípravek se širokým spektrem účinku proti houbovým chorobám polních plodin, ovocných dřevin, vinné révy, zeleniny a okrasných kultur.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Riziko vzplývající z použití přípravku je při dodržení návodu na použití a správné aplikaci pro včely přijatelné. Označení účinku na včely uvedené do souladu s § odst. This serves only as a guide please read the product label before any trea.


N,N´- ethylenbis (dithiokarbamát) polymerní. Wear face mask and rubber gloves when mixing product. Geben sie die dithane dg neotec cena tracking-nummer und wir werden automatisch erkennen kurier für sie. Ušetříte Kč () Cena před slevou. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI.


Proizveden je po najsavremenijoj tehnologiji proizvodnje sitnih čestica koje omogućuju bolje prijanjanje preparata na biljku, bolju pokrivenost tretirane biljke, snažnije vezivanje i teže spiranje. Obsahuje účinnou látku mancozeb. Všetky informácie o produkte. Používá se k hubení širokého spektra houbových chorob.


Naše cena : 3Kč Ortiva 100ml ORTIVA je fungicid ve formě suspenzního koncentrátu k ochraně… 2. Kontaktní fungicid pro preventivní aplikaci. Je určený k hubení širokého spektra houbových chorob zeleniny, ovocných a okrasných dřevin, lesních dřevin, révy vinné a polních plodin.

Vedlejší účinek je ochrana proti bakteriálním chorobám a ochrana květů meruněk proti. Přípravek se aplikuje pozemně postřikem nebo rosením max. Neaplikujte v případě, že je očekáván déšť během hodin po aplikaci.


Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny. Myslíme i na domácí mazlíčky: Krmiva pro psy a kočky. Balení pro neprofesionální použití. Organický kontaktní fungicid ve formě ve vodě dispergovatelného granulátu žluté barvy s širokým spektrem účinku proti houbovým chorobám dřevin (padání semenáčků, plíseň šedá, sypavka borová, rzi a další) použ.


Je určených k hubení širokého spektra houbových chorob zeleniny, ovocných a okrasných dřevin, lesních dřevin, révy vinné a polních plodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky