čtvrtek 17. listopadu 2016

Autoservis české budějovice

Náš autoservis poskytuje širokou škálu služeb. Jsme schopni zajistit běžnou údržbu vozidel i pravidelné servisní prohlídky, diagnotisku záva seřízení geometrie a přípravu na STK. Dále provádíme výměny autoskel, servis a plnění klimatizací. Za příznivé ceny řešíme problémy s. Naším hlavním zaměřením je rychlost, kvalita, cenová přijatelnost a hlavně spokojenost zákazníků.


Autoservis české budějovice

Díky profesionálnímu přístupu k vašim vozidlům se firma stálé rozrůstá a zdokonaluje kvalitu odvedené práce. Zabýváme se opravami osobních vozidel všech značek vyjma velkých dodávkových a nákladních vozidel. Jsme smluvní partner České pojišťovny - možnost přímé platby i ostatním pojišťovnám.


Zajišťujeme opravy osobních automobilů či dodávek všech značek. Jan Kotaška - autoopravna. Využijte našich služeb ještě dnes.


Těšíme se na vaši nejbližší návštěvu a věříme, že splníme vaše vysoké nároky! Nově nabízíme: Výměny oleje v automatických převodovkách. Nově jsme doplnili naše dílny o profesionální vybavení na výměnu olejů v automatických převodovkách Vašich vozů.


Během čekání na své vozidlo je zde možnost občerstvení a posezení či nákup doplňků pro Váš automobil. Náš tým G4R, specializovaný na prodej čtyřkolek a servis čtyřkolek. Budějovice garantuje tankování pohonných hmot za nízké ceny. Dva nadšenci, co se hrabou v autech.


Autoservis české budějovice

V autech jsme se hrabali už jako puberťáci, jako profíci se jim věnujeme přes let. Zaručujeme individuální přístup, věrnostní slevy. Můžeme vám nabídnout kvalitní technické zázemí, zkušený tým mechaniků a individuální přístup ke každému zákazníkovi. Většinu náhradních dílů držíme skladem a díky tomu. Jsme autorizovaní partneři výrobců těchto zařízení a plně vybaveni pro jejich opravy.


Autoservis a pneuservis KOMAT, MOBILNÍ AUTODÍLNA POLÁK,. Drobné opravy se pokusíme vyřešit okamžitě. AUTOSERVIS LAND ROVER Land Rover je název britské automobilky, která vyrábí terénní a víceúčelové automobily. Servis automobilů provádí kvalifikovaní technici a mechanici, kteří jsou školeni přímo u výrobce, což je zárukou dodržování předepsaných pracovních postupů u všech druhů prováděných oprav automobilů Land Rover.


Pneuservis Šober vám kromě zajištění kompletního pneuservisu vašeho vozu a prodeje pneu nabízí také široké služby autoservisu, dále přípravu vozu na STK a její zajištění, odtah nepojízdných vozidel a vyřízení ekologické likvidace autovraku. Současná síť více než autoservisů AFS pokrývá téměř celou Českou republiku a je určena pro majitele vozů Peugeot, Citroën a Renault. Cílem Auto France je, aby měl každý majitel francouzského vozu svůj specializovaný autoservis v dosahu. Jsme největší prodejce vozů na jihu Čech. Delphi pro všechny značky vozů a opravy po haváriích.


Montáž a prodej náhradních dílů,tažných zažízení Brink,Hook,Thule,Bosal,SVC a autopříslušenství atd. Otevírací doba autoservisu. Ceny jsou stanovovány individuálně dle povahy a náročnosti práce.


Autoservis české budějovice

Zavolejte nám a provedeme spolu cenový odhad. Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely vyřešení vašeho dotazu. Pokud máte jakýkoliv dotaz, prosím neváhejte a pošlete nám jej.


Odpovíme Vám, co nejdříve to bude možné. Provádíme běžný servis všech osobních a dodávkových vozidel. V poslední době se specializací na vozy Volkswagen, Audi a Škoda.


Autoservis české budějovice

Před odesláním hodnocení prosíme překontrolujte, zda je formulář vypněn dle vašich představ a nejlepsího svědomí. Odeslané hodnocení již není možné změnit. Je zde připraven perfektně vyškolený tým, který je Vám k dispozici ve všech případech, kdy máte se svým vozem problémy.


Poradíme si s mechanickými, elektronickými, lakýrnickými či karosářskými.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky