úterý 29. listopadu 2016

Infra topidla

Topinfra, e-shop s topnými infrapanely. Klasické i luxusní skleněné infrapanely. Infra zrcadla a topné obrazy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Vztah mezi plochou topidla , jeho povrchovou teplotou a materiálem „skrz který panel sálá je složitou problematikou a vyplatí se nakupovat produkty zavedených výrobců s letitými zkušenostmi ve vývoji a výrobě infratopidel. Kdy použít infrazážiče nebo infrapanely. Rady a typy pro volbu infrapanelů nebo infrazářiče. Elektrické infrazářiče pro koupelny. Pro tento typ vytápění se nejčastěji používá elektrické topidlo s infra trubicí.


Dílenská topidla ) Hodnocení produktu:. Plynové infra topidlo s výkonem - kW včetně podlahového stojanu. Vhodné pro vytápění neizolovaných či špatně izolovaných prostor.

Kapacitně dostatečné pro 1- 1m³. Stropní infrapanely jsou velmi oblíbeným systémem vytápění. Jedná se o elektrická sálavá topidla , která jsou svou konstrukcí určena k montáži na strop. Konstrukce stropních infrapanelů je uzpůsobena tak, aby jejich montáž byla vhodná pro většinu stavebních stropních materiálů. Když počítáte saunování třikrát týdně po hodině (nejčastěji ale bývá saunovací cyklus cca minut), topidlo by vás mělo rozhodně přežít.


Při této frekvenci vám zmíněný typ topidla vydrží více jak let. Díky tomu, že nevíří prach, jsou ideální do prašných provozů. Počítat ale musíte s pomalejším.


Karbonová topidla v infrasauně jsou tvořeny karbonovými pásy, které vyvinou teplotu až 1°C, takže maximální teploty je dosaženo pomaleji. Oproti tomu vynikají dlouhou životností až let. Mají karbonová topidla , nepříliš nápadité provedení a spíše menší výkon, jejich hlavní předností je nízká cena. Redlight topidla Světelná keramická topidla (Red Light) vyvinou povrchovou teplotu 3- 5°C a jsou chráněny speciální ochrannou mřížkou. Díky nové technologii těchto topidel je požadované teploty 60°C uvnitř infrasauny dosaženo nejrychleji ze všech tří námi nabízených typů.


Jsou tvořena trubicemi z křemičitého. Zahřívají okolní stěny a od nich je pak zahříván vzduch. Tyto topné panely zahřívají místnosti a objekty rovnoměrně.


Navíc můžete regulovat teploty v jednotlivých místnostech nezávisle na sobě. Vzduch necirkuluje a nevíří prach.

Podstatou infratopení je sálavá složka topného média. Z převážné většiny dochází u tohoto systému k předání tepla sáláním, které volně prochází vzduchem a teprve ve chvíli dopadu na pevné předměty (stěna, strop, podlaha, nábytek, člověk…), dochází k přeměně na teplo. Uvolněte se a užijte si relax v infrasauně v pohodlí domova kdykoliv si vzpomenete.


Zadní strana topného panelu je izolovaná, takže zbytečně netopíte do zdi nebo do stropu. Naše topidla vydávají takové teplo, které neuniká skleněnými plochami ven, ale odráží se zpět do místnosti. Vybírejte si Topidla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky