úterý 28. března 2017

Bezdrátové odpalovací zařízení

Odpalovací zařízení a pomocný materiál jsou užitečnými pomocníky k tomu, aby bylo možné zábavnou pyrotehcniku odpalovat bezpečně z dostatečné vzdálenosti bez rizika jakéhokoliv úrazu. Máme široký výběr bezdrátových odpalovacích zařízení. Fotografie zobrazuje reálný stav výrobku.


U tohoto typu odpalovacího zařízení odpadá pracné natahování dlouhých kabeláží od pultu k pyrotechnickým výrobkům. V tomto případě se bezdrátové odpalovací zařízení umístí přímo do odpaliště a samotný odpal se provádí pomocí dálkového ovladače z bezpečné vzdálenosti. Alpha Fire je zařízení které umožňuje single bezdrátový odpal.

Napíjení pomocí čtyř AAA baterií 5V. Toto zařízení vyhovuje části pravidel FCC. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dálkové odpalovací zařízení na odpalů.


Vysílací frekvence 4Mhz. Přijímač napájen 6V (4xAA bateriemi).

Bazar - plně funkční výrobek, záruka měsíců! Lze ovládat jednotlivé spotřebiče bez nutnosti k nim vstávat. Samotné bezdrátové ovládání nemusí být založeno pouze na klasické formě dálkový ovladač a spínací zařízení. Toto je bezdrátové odpalovací zařízení na jeden odpal, které používáme pro speciální pyrotechnické efekty pro filmové a divadelní účely.


Odpalovací kapacita 3-kapslové palníky nebo 1-klešťové palníky při sériovém zapojení. Je velmi vhodné pro odpal takových efektů, kde hrozí zničení zařízení výbuchem nebo ohněm. Jednoduché bezdrátové zařízení s částečnou možností programování. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu.


Odpalovací pult je zařízení , které se používá pro odpal nízkonapěťových palníků. Je hojně využíván při odpalech ohňostrojů, z čehož tedy vyplývá, že má více, než jeden odpalovací okruh. Standardně se vyrábějí odpalovací pulty se šesti až 1odpalovacími okruhy. Nízkonapěťový zdroj, nejčastěji. Obsahuje vysílač i přijímač.


Vhodné k dálkové iniciaci 1-elektrických palníků pro odpálení zábavné pyrotechniky a ohňostrojů. Volitelný program all, step, sing, sekvence a volné programování každého odpalu diff, nejnovější model na celém evropském trhu. Bezdrátový odpalovací systém 4.

Cena včetně dálkového ovládání a nabíječky. Dosah 500m ve volném terénu. Dnes jsme konečně naskladnili nové bezdrátové odpalovací zařízení.


Proč vůbec tato odpalovací zařízení používat? Možností a důvodů je hned několik. S použitím elektrického palníku jimi lze na bezpečnou. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


BEZDRÁTOVÉ ODPALOVACÍ ZAŘÍZENÍ 12. Přidat na seznam přání. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Funguje na principu elektromagnetické indukce mezi dvěma cívkami.


V nabíječce se vytváří magnetické pole, které v cívce zařízení indukuje střídavý elektrický prou díky němuž se baterie nabíjí. Vysuňte přijímač z portu a poté do něj zasuňte jiné zařízení , o kterém víte, že funguje, například flash disk nebo nabíječku k mobilnímu telefonu. Pokud nefungují ani tato zařízení , pak je zřejmě něco špatně se samotným USB portem a měli byste pro přijímač vyzkoušet jiný.


Určitě jste již všichni viděli přípravu takového ohňostroje. Z pohledu laika vypadají jako “nějaké výbušniny a od nich vedoucí změť drátů, které jsou zcela chaoticky napojeny někam, odkud to někdo odpaluje”. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Baseus, Samsung, AlzaPower a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky