pondělí 27. března 2017

Viadrus a3c

Kotel je dodáván na dvou paletách v částečně rozloženém stavu kvůli snazší manipulaci. Automatski, lijevano-željezni kotao na kameni ugljen i pelete s kontrolom putem interneta. Kotel lze získat velmi výhodně v rámci kotlíkových dotací. Podle provedení je v kotli možno spalovat hnědé uhlí nebo dřevní pelety či tato paliva střídat.


Kotel je vybaven řídící jednotkou Siemens Climatix ve verzi STANDARD nebo volitelně ve. VIADRUS P7C is a pyrolytic low-pressure cast-iron boiler designed for burning of fire wood.

The characteristic feature of the VIADRUS P7C boiler is high combustion efficiency and low flue gas temperature. Proto vám doporučujeme nakupovat výrobky značky VIADRUS pouze v té zemi, v níž hodláte tyto výrobky používat. Dále vám doporučujeme, abyste si při nákupu tohoto zboží (zejména při nákupu prostřednictvím internetu) ověřili například podle výrobního štítku, pro který trh je výrobek určen. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu.


Automatyczny kocioł żeliwny na węgiel lub pellet z możliwością zdalnego sterowania. Spełnia wymagania klasy emisji oraz dyrektywy ECODESIGN. Lijevano-željezni kotao na ugljen i pelete s kontrolom putem interneta.


Kotao za ekonomično i ekološki prihvatljivo grijanje na pelete.

Všechny informace o produktu Kotel Viadrus A3C 4čl STANDAR porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Viadrus A3C 4čl STANDARD. Specialista marketingu splečnosti VIADRUS Ing. Robert Juřeník představuje kotle na dřevo, tříděné uhlí a dřevěné pelety a plynové kondenzační kotle zařazené do kotlíkových dotací. Hodnocení produktu:. Automatický litinový kotel na tuhá paliva A3C Automatický litinový kotel na hnědé uhlí nebo dřevnípelety s možností dálkového ovládání.


Ekologický kotel na pevná paliva s vysokou účinností. Zařazen do Kotlíkových dotací, splňuje EKODESIGN. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. VIADRUS A3C - jediný litinový automatický kotel na trhu! Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie viadrus a3c.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Mě to nebyl nikdo schopen seštelovat tak, aby to fungovalo. A to jsem měl doma i techniky z Viadrusu z fabriky. Viadrus A3W je kotao izrađen od čelika namjenjen za loženje peletom.


Viadrus A2C je moderno i ekološki prihvatljivo rješenje za sagorijevanje peleta.

Dobrý den,chtěl bych se zde vmísit do polemizace s kotli viadrus mam tento kotel A3C. Ale již od montáže kotle a prvotního zpuštění na sekce,,dum,,a,,dílna,,se. Design účinnost kotle až.


Viadrus - Kotle na tuhá paliva - ruční přikládání, Kotle na tuhá paliva - automatický provoz, Plynové kotle - kondenzační, Plynové kotle - atmosferické, Olejové kotle - stacionární, Kotle pro kotelny - tlakový hořák, Litinové radiátory, Akumulační nádrže, Ohřívače vody, VIADRUS UEconomy,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky