pondělí 20. března 2017

Stropní topné folie

Nemusí prohřívat celou konstrukci a vytápění je tak efektivní a rychlé. Hlavní předností je tloušťka topné folie – jen 4mm (!) a schopnost vyhřívat v celé ploše – tím je docíleného potřebného výkonu už při nižších teplotách. HEATMAX pro stropní a podlahové vytápění na českém a slovenském trhu.


Elektrické topné fólie HEATMAX česká distribuce - NEXWARM. Vyhřívací folie heatflow je navíc možné montovat nejen na podlahu, ale rovnež na vnitřní obvodové stěny, příčky, stropy a podhledy !

Vytápění místností infračervenou vyhřívací fólií heatflow je ekonomicky výhodnější než jiné alternativní druhy topení. Předávají energii IR zářením sáláním. U tohoto fyzikálního jevu dopadá energie na předmět, který je ohříván, okamžitě, bez časového prodlení a se zanedbatelnými ztrátami. Topné folie konvekci nevyužívají.


Vyhnete se tak malování, které s sebou přináší nepořádek. Proměnit zevnějšek svého pokoje, bytu, domu, kanceláře aniž bychom začali zdlouhavé malování lze je během pár hodin. Jedná se o velmi komfortní variantu stropního vytápění, tzv.

Пленочный теплый пол (полосатый) видеоинструкция - Duration: 9:08. Stropní infratopení Velkoplošné stropní infratopení. Буран Инфракрасные обогреватели Теплый пол. Napínané stropy jsou jednou z mála metod stropní úpravy, která nevytváří problémy při používání – po dobu služby napínané stropy nemění své vlastnosti, na nich se neobjeví praskliny, nežloutnou, je možné je snadno omýt a nelze je prakticky poškodit. Infra uhlíková fólie je určená pro podlahové vytápění, stěnové a stropní vytápění.


Možnost vytápění rodinných domů, komerčních prostor, bytů. Funkčnost výrobku společně s neomezenou lidskou představivostí vytváří nové možnosti vytápění téměř čehokoliv. Podstatou infratopení je sálavá složka topného média. Z převážné většiny dochází u tohoto systému k předání tepla sáláním, které volně prochází vzduchem a teprve ve chvíli dopadu na pevné předměty (stěna, strop, podlaha, nábytek, člověk…), dochází k přeměně na teplo.


Folie nelze pokládat do betonů a tmelů (např. pod dlažbu) PŘÍSLUŠENSTVÍ ECOFILM Připojovací konektory a vodiče, izolační materiály, lisovací kleště a další příslušenství k topným foliím ECOFILM SET Pásy podlahové topné folie v typizovaných délkách, opatřených připojovacími. Nejmodernějším systémem elektrického velkoplošného sálavého vytápění jsou topné fólie. Na trhu jsou k dispozici ve dvou provedeních – pro podlahové vytápění a pro stropní vytápění v sádrokartonových konstrukcích. Oproti například teplovodní soustavě radiátorů umožňují topné fólie vytvoření celkové tepelné pohody a komfortu při nižší provozní.


Proti sálavým panelům ECOSUN však folie pracují s podstatně nižšími teplotami, rozloženými do větší plochy - jedná se tak o výrazně komfortnější systém. Netopné okraje se mohou překrývat.

Je potřeba vždy provést fixaci proti posunutí topné folie. Jednotlivé pásy se fixují na C nosníky (souběžně s rastrem) vedle sebe a propojují paralelně pomocí konektorů a vodičů (viz PŘÍSLUŠENSTVÍ). STROPNÍ topné folie ECOFILM C - jsou určeny pro instalaci do sádrokartonového podhledu.


Topná fólie Heatmax (Nexwarm) pro novostavby, domy, byty a rekonstrukce. Instalace a montáž Praha. Regulovatelný systém LARX UHLIKOVEFOLIE. Rekonstrukce podlah a podlahové topení. V případě rekonstrukce podlah v bytě či domě, kdy chceme použít podlahové topení a nechceme, nebo nemůžeme udělat podlahu úplně novou, by Vám mohl pomoci tento jednoduchý postup pokládky jak udělat elektrické podlahové vytápění.


Folie jsou prodávány v metráži - v místě instalace se z role odstříhávají pásy požadované délky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky