středa 22. března 2017

Prodam kotel viadrus u22

Prodám kotel viadrus U dobrý den prodám kotel na dřevo s kombinací na ořech hnědé uhlí. Info prosím jen mailem. Vzhledem k mé práci nemohu používat mobil v zaměstnání. Prodám univerzální litinový čtyř článkový nízkotlaký kotel kotel VIADRUS Uurčený pro spalování pevných paliv. Jmenovitý výkon 2kW, hmotnost 2kg, objem vodního prostoru 3l, objem spalovací komory l, hloubka spalovací komory 339mm.


Možnost bezelektrického provozu.

Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na Topení a ohřev vody Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Litoželezni kotli na tuha paliva Viadrus U22.


Preberite si, kaj naše stranke mislijo. Vaše mnenje je pomembno za nas. Ste nas pogosto veste, potem ko je prejel pošiljko, stik po elektronski pošti ali telefonu in se ponašajo strokovnost, vljudnost, hitra dostava, ali kaj drugega.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů viadrus. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Inzeráty viadrus - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Instruktážní video čištění kotle VIADRUS UEconomy. This feature is not available right now. Please try again later. Konstrukční provedení spalovací komory umožňuje spalování paliva přirozeným odtahem spalin bez podpory ventilátoru, a to v teplovodních.


Oceloplechový kotel na hnědé uhlí a dřevní pelety, automatický podavač paliva. Zařazen do Kotlíkových dotací, splňuje EKODESIGN. Hořák pancerpol trio otočný 25kw.


V ceně byl hořák, násypka,ventilátor, deflektor,2x těsnění, řídící jednotka titanic v českém jazyce. S výběrem typu hořáku mi ochotně poradili, platba skrze net, vše v pohodě. Prodám levně plynový kotel VIADRUS G27ECO o výkonu 35Kv litinový po revizi vč příslušenství - nepřímotopného ohřívače vody a čerpadla (příslušenství zdarma)- možno i jednotlivě.


Peč na trda goriva VIADRUS U. Seznam míst, z kategorie prodám kotel atmos. Prodam centralno peč VIADRUS U22. Výborný stav,bez chyby a pošk.


Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kotle, bojlery, kamna. W Hmotnost 2kg Průřez kouřovodu 1mm Účinnost Vodní kapacita 40. Kompletní informace k výběru.


VIADRUS A0C-LP Automatický kotel na tuhá paliva bez zásobníku, čl.

Automatický kotel na tuhá paliva VIADRUS A0C-LP Automatický kotel na dřevní pelety. Viadrus U- Ostrava Viadrus UNabízím kotel Viadrus U, pětičlánkový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky