čtvrtek 16. března 2017

Conrad plynový mikrohořák dj062

Díky své kompaktnosti je mikroplynový hořák ideálním průvodcem na cesty. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Jsme specialisté nejen v oboru součástek! Info o zpracování osobních údajů Správce os. Diskuze je dostupná pouze pro zaregistrované zákazníky.


Chcete-li vložit příspěvek, přihlaste se. Nakupujte pohodlně u nás za dobré ceny. Jsme rychlí, zboží odesíláme obratem. V tejto chvíli nie je známe, či bude naskladnený.


Tento produkt nie je v predaji. Ak u tohto produktu zanecháte svoju e-mailovú adresu, budeme Vás informovať, akonáhle bude produkt k dispozícii. Elektronický obchod GSMCentrum.


Plynový mikrohořák DJ062. CZ v současné době nabízí příslušenství pro GSM telefony, videokamery, digitální fotoaparáty, notebooky, PDA a Navigace. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Postrážte si pokles ceny produktu zadaním svojej e-mailovej adresy a ceny. Akonáhle cena produktu klesne pod Vami stanovenú hranicu, pošleme Vám e-mail. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


This video is unavailable. Nadšený učitel angličtiny z Brna: Naučit se jazyk nám brání strach, mně to taky nešlo - Duration: 7:50. Koncentruje plamen tak, že dosahuje teploty až 7°C.


Je možné jej doplnit běžným plynem do zapalovačů. Díky ochranné krytce trysky a své velikosti jé vhodný na cesty. Dodává se bez plynové náplně.


Provozní doba (max.)minVnější délkammTeplota (max.)7°CVnější. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Energie, měření, nářadí, pájení, kabely, instalační materiál. W, oranžové Lampička se vypíná a zapíná jednoduchým otočením. Extol hořák s piezo zapalováním. Stavíte či opravujete integrované obvody?


Veškerou pájecí techniku, měkké pájky, odsávačky i servisní stanice najdete na TIPA. Používáme cookies, abychom mohli provozovat tuto internetovou stránku a zlepšit Vaši uživatelskou spokojenost. Budete-li pokračovat beze změny nastavení, předpokládáme, že souhlasíte s ukládáním souborů cookies z internetových stránek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky