středa 29. března 2017

Altech kariera

Náš tým tvoří více než 3profesionálů z různých profesí – manažerů, obchodníků, konstruktérů, mechaniků, zkušebních techniků a řadu dělníků nejrůznějších odborností. Chcete-li posílit tuto skvělou partu, sledujte pozorně nejenom naše stránky – sekci KARIÉRA, kde inzerujeme aktuálně otevřené pracovní pozice, ale i nejnovější příspěvky na. Náplň práce: spolupráce s konstrukčním oddělením firmy ALTECH a externími pracovníky při vývoji řídících a signalizačních systémů, ovládaní apod.


Náplň práce: řízení a organizace úseku kvality vedení týmů podřízených koordinace veškerých činnost kvality nastavení procesů a jejich neustálé zlepšování zodpovědnost za efektivitu těchto procesů plnění cílů kvality společnosti komunikace se zákazníky, vyřizování a evidence zákaznických reklamací spolupráce při řešení reklamací dodavatelům s. Náplň práce Manuální práce na lince ve výrobě Montáž mechanických sestav schodišťových plošin Obsluha strojů na pracovišti, dodržování technologických postupů Kontrola kvality výrobků Kontrola balení a vybalování výrobků Manipulační a montážní práce Příprava materiálu a vybavení pro linky Požadujeme: Ochota učit se novým věcem Zodpovědnost za. ALTECH , největší český výrobce kompenzačních zařízení s více než 27-letou tradicí výroby z Moravy, nabízí kvalitní a pokrokové řešení pro překonávání bariér jak v soukromém, tak komerčním sektoru.

Vyvíjíme udržitelná řešení optimalizace produkce potravin, maximalizace zisku producentů a rychlého přizpůsobování měnícímu se světu. Na to potřebujeme mnoho talentovaných lidí a jednotný tým vedený zvídavostí, inovačním duchem a touhou po dokonalosti. Pokud právě tohle hledáte, pak si níže prohlédněte kariérní možnosti, které vám nabízíme. Kde nás najdete Kontaktní osoby Oddělení: Jméno Telefon Email Ředitel a jednatel Ing.


Vedoucí oddělení konstrukce Ing. Jsme česká společnost, která se od počátku své existence zabývá návrhem, výrobou a prodejem kompenzačních a rehabilitačních pomůcek pro imobilní osoby. Specializujeme se obzvlášť na šikmé zvedací plošiny, svislé zdvihací plošiny a schodišťové sedačky pro seniory.


S Kariérou máte lepšiu prácu na dosah!

Pomáháme lidem překonávat bariéry. Pokud hledáte nové zaměstnance, vložte inzerát. Komunikuje s klienty, zpracovává finanční analýzu.


Předpoklady: komunikativnost, vůle a schopnosti dále se vzdělávat. Nabízíme:Zázemí stabilní společnosti, nadstandardní ohodnocení, vzdělávací systém,možnost postupu na manažerskou pozici,domluvené až schůzky denně z naší databáze, zaručen neomezený výdělek. Veletrh pracovních příležitostí nabídl zajímavé propojení s praxí.


Studenti měli možnost si poslechnout zajímavé. Podnikavost je srdcem společnosti Alltech. V sedmdesátých letech 20. Pearse Lyons přicestoval do Spojených států a přivezl si s sebou svůj sen zachovat naši planetu a všechno, co na ní žije.


Naším posláním je zlepšovat zdraví a užitkovost zvířat a rostlin cestou přírodní výživy a vědeckých inovací. Zároveň se řídíme ACE principy, jejichž cílem je přinášet prospěch zvířatům (Animals), spotřebitelům (Consumers) i životnímu prostředí (Environment). Vyhledávač nabídek práce Indeed je tou nejsnadnější cestou k nalezení práce. Volná místa z tisíců různých zdrojů, sestavení životopisu i recenze zaměstnavatelů zde najdete pěkně pohromadě. Imagine the possibilities.


Talent Acquisition Partner. Kick-starting my career in Nokia. Research And Development Engineer.

A wide variety of experiences! Customer Transformation Lead. Expanding my horizon and not getting too attached to a single. Fúze ALTEC a CDC Data - více informacíJSME SPECIALISTÉ V OBLASTI ERP Jsme tým lidí s dlouholetou zkušeností v oboru komplexních podnikových informačních systémů (ERP). Našimi zákazníky jsou převážně výrobní a obchodní společnosti z různých průmyslových odvětví.


Je pro nás důležitá vysoká kvalita a úroveň poskytovaných služeb a díky tomu trvale patříme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky