čtvrtek 23. března 2017

Mora 371 jak zapálit

Musí se snadno zapálit a snadno zhasnout. Jak se zapaluje plynová karma (ohřívač vody)? Prý je tam nějaká pojistka.


Prý už dost stará, ale nedávno prošla úspěšně revizí a. Návod na průtokový ohřívač vody Mora PO 371. Zdar, pls nemate nekdo doma karmu (nejlepe Mora 3), na strankach. Dobry den, nastehoval jsem se do najmu, kde je plynovy ohrivac vody Mora typ 371.


Nemeli byste prosim k tomuto ohrivaci navod k pouziti? Zkousel jsem psat i primo na vyrobce, ale zatim nic neposlali. Mesic karma fungovala a pak opet z niceho nic zhasl plaminek, opet se opakovalo kolecko se zapalovanim a po cca min se mi podarilo plaminek zapalit.


Dobrý den, mohu zaručit bezvadné. Jestli se snadno nezapálí a snadno nezhasne, pak možná vám tady v tomto místě něco drhne, nebo je poškozená membrána nebo něco dalšího. Ale jak povídám, jestli nemáte zkušenosti, pak se do tohoto terénu raději nepouštějte.


Plynové hořáky můžete zapálit pomocí elektrické zapalovací svíčky, která je zabudovaná u každého hořáku. Elektrické zapalování je zapnuto jenom tehdy, když je zástrčka připojovacího kabelu zapnutá do zásuvky elektrické sítě. Jestliže elektrické zapalování pro výpadek elektrického poudu nebo vlhké svíčky. Dnes sem ji jen naoko vyčistil (vysál vložku od spalin apod.) Když pustím vodu v koupelně (umyvadlo nebo vana) karma hučí a je slyšet jaký má tah. Když pustím teplou vodu v kuchyni voda také teče hodně teplá ale o poznání je slyšet menší tah,i oheň není tak velký.


Na Netu jsem našel jenom rádobyvtipné návody, jak se co nejlíp popálit při zapalování karmy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


KARMA MORA 3- poradna, odpovědi na dotaz Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: KARMA MORA 371. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. MORA -TOP membrána armatury 3- Díly na kotle - dilynakotle. Na poslední fotografii je zachycen velice znečištěný výměník u plynového kotle Mora. Tento stav výměníku je již velice nebezpečný, protože výměník je natolik.


Nad hořáky je takový výměník , vypadá trochu jak chladič v autě. U regulátoru se nejspíš. Karmy, bojlery - karma mora 3, nabídky - prodám, prodej, inzerce. Stisknout tlačítko piezozapalovače, zapálit zapalovací hořák lOd okamžiku zapálení zapalovacího hořáku ponechat tlačítko TEP ještě asi sec. Zapalovací hořák musí hořet.


Jinak celý postup opakovat! Provoz Ohřívač se uvede do provozu automaticky otevřením kohoutu teplé vody v některém z. Ukázka čím vším se dá škrtat. Pilka,nůž,sklo,porcelán,keramika,zippo. Ahojte, cez noc zhasol plamen v plynovom ohrievaci na vody a nedari sa ani na x-ty pokus ho zapalit.


Uz sa to viac krat stalo za posledne mesiace, ale tentokrat nic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky