pondělí 20. března 2017

Ponorný vařič 2000w

Vařič stolní Orlík bez víka vysokotlaký. Sous- vide univerzální ponorný vařič do hrnce nebo jiné varné nádoby. Ponorný varič špirála 12V s CE certifikátom.


Ponorný vařič 2000w

Doprava v ceně pro vařiče ponorné tfa TFA 14. Balení obsahuje ponorný cestovní vařič s pouzdrem. Tie najlepšie elektrické variče a pánvice nakupujte online u. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pokud vám záleží na značce vařiče, i v tom vám na Okay. Vybrat si totiž můžete vařiče Eta, vařiče Fagor, vařiče Concept, Baumatic nebo Professor vařiče. Neotálejte a vybírejte levné vařiče skladem na Okay.


Využijete ho zejména na cestách, kde oceníte jeho kompaktní rozměry a odolné uzavíratelné pouzdro. Topná spirála pracuje s příkonem 3W, což je hodnota plně dostačující pro rychlé ohřátí. Automatická regulace mezi a 40°C. Vybírejte si Vařiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Malý cestovní ponorný ohřívač elektrický ponorný vařič , ideální k ohřevu vody např. Zboží zařazeno v kategoriích elektronika ostatní elektronika Vytvořeno na Eshop-rychle. Vhodný k přípravě teplých nápojů při cestování. Součástí je i praktické cestovní pouzdro. Příkon 5W, délka kabelu 0. Přenosný ponorný vařič od společnosti Rommelsbacher vám díky příkonu 3W zajistí rychlý a stabilní ohřev vody na vašich cestách.


Ohřívací spirála je vyvedena z nerezového materiálu, který zajišťuje její dlouhou životnost. Skvělý vaříč na cesty vám uvaří vodu během pár minut. K vařiči obdržíte praktické uzavíratelné pouzdro, které usnadňuje uložení při cestování. Pro případ nepečlivé obsluhy je vařič vybaven tepelnou pojistkou (nevratnou).


Pouze osobní odběr v Praze 8. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Je malý a velice skladný, uplatnění najde především na dovolené v kempech.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Takovou věc kdybys použil u nás tak ti to při nejlepším nafackuje. Ale v USA, kde není nulák, to znamená, že ani jeden přívod v zásuvce nemá žádný potenciál proti zemi se nic nestane pokud si na každý z nich šáhneš zvlášť. Pak takový ponorný vařič ti vůbec neublíží.


Cestovní plynový vařič Cestovní plynový vařič v kufříku. Hurá, konečně bude přáprava jídla na dovolené hračka. Ať už jste zrovna uprostřed lesů, nebo v kempu u moře, tento skvělý plynový vařič by neměl chybět nikomu, kdo jezdí mimo domov na ryby, trampuje a nebo vyjede na festival za zábavou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky