pátek 10. března 2017

Kombinovaný rohový ventil schell

Rohové ventily speciální rohové ventily - od firmy SCHELL. Rohový regulační ventil DIN s rukojetí COMFORT se samotěsnícím závitem (ASAG easy) COMFORT Rohový regulační ventil. Angle valves and appliance connection fittings.


Jiní návštěvníci se zajímali také o:. Firma SCHELL je uznávána jako vynálezce rohového ventilu.

Již po generace důvěřují instalatéři know-how firmy SCHELL , která je na vedoucí pozici evropského trhu s technikou rohových ventilů. Odpovídá tomu velikost portfolia produktů pro nejrůznější řešení. Samozřejmostí je bezvýhradné použivání pouze těch materiálů, které jsou vhodných pro styk s pitnou vodou. Instalatérské potřeby) Hodnocení produktu:.


Zostaňte s nami v kontakte. Kombinovaný rohový ventil s rukojetí Comfort a vrškem s tukovou. Prihláste sa na odber nášho informačného letáka a my vám maximálne raz za mesiac pošleme zaujímavé ponuky alebo tipy a rady do kúpeľne a kuchyne.

S rukoväťou COMFORT a vrškom s tukovou komorou Zloženie:. DPH (5€ bez DPH) 8€ Ušetríte 1€ () Expedícia z. Schell COMFORT kombinovaný rohový ventil s. Snažíme se poskytovat služby v co nejvyšší kvalitě, proto naše stránky využívají technologii cookies. Většina internetových prohlížečů je automaticky nastavena tak, aby byly soubory cookies příjímány. Pro napojování umyvadlových stojánkových baterií, dřezových stojánkových baterií a dopojování WC nádržek.


S rukojetí COMFORT a vrškem s tukovou komorou. Pochromovaný vřetenový rohový ventil s připojením 1. O společnosti TOP-TREND shop s. V současné době je náš Eshop součástí společnosti TOP-TREND shop s. PPR trubka x mm S. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Okrem e-shopu môžete nakúpiť aj v kamennej predajni.


Svoju objednávku si u nás taktiež môžete vyzdvihnúť.

Z důvodu velkého počtu objednávek neprovádíme žádné změny v již uskutečněných objednávkách. Hledáte sortiment Ventil ? Zajímá vás Ventil uzavírací rohový nebo obecně Ventil do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Armatury a příslušenství a vyberte si Ventil jaký chcete! Denne pre vás porovnávame ceny ventilov s cenovými porovnávačmi.


Nakupujte ventily najvýhodnejšie. Jednotka balení: Vážení zákazníci, náš e-shop funguje bez omezení - zboží však nelze odebírat osobně nebo platit dobírkou. V e-shopu najdete vodovodní baterie pákové, kohoutkové, samouzavírací i senzorové.


Profesionálne riešenie pre vašu kúpeľňu nájdete v ponuke kupelnashop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky