pátek 17. března 2017

Prodám lis na olej

Ruční lis na olej za studena. Tento ruční domácí lis je jedním z mála cenově nenáročných řešení, jak si doma vyrobit čerstvý olej lisovaný za studena. Možné použití-garáže,sklady,dílny,prodejny,autosalony,výstavy,terminály,kanceláře,karavany, fitness,autoservisech,dětských koutech atd.


Prohlédněte si aktuální inzeráty lis na olej. U nás najdete, co potřebujete.

Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Vyberte si co potřebujete z 7aktuálních inzerátů lis. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Nerezový lisovací šnek, masivní převodovka, možnost ručního i motorového pohonu. Jedná se o tovární výrobu. Lis je v dobrém technickém stavu. Prodám použitý briketovací lis CO.

Vyrobte si 1 domácí olej lisovaný za studena! K čemu poslouží: -Kulinářské speciality -Zdravá dieta -Doplňky stravy -Přírodní péče o tělo. Avšak s lisom na olej značky Yden C. YD-ZY-zostávajú lisované suroviny vždy v surovej (raw) kvalite.


Vďaka tomuto kompaktnému lisu si v domácom prostredí vylisujete svoj vlastný. Novy pakovy lis na ovoce. Zdravím, prodám lis na malé hranaté balíky vázané do provázku.


Nás tento lis na oleje zaujal natolik, že jsme jej hned zařadili do nabídky a už pijeme zdravé čerstvé extra panenské oleje. Je na něm potřeba udělat trochu práce , aby se dal zas do provozu. Náhon k němu je už prodán. Lis na olej Yoda hnědý Yoda.


Lis Yoda hnědý vám snadno vyrobí váš vlastní, za studena lisovaný panenský olej přímo u vás doma. Sami si vyberete suroviny, které svěříte šetrnému Yoda lisu a jen vy budete znát jeho opravdovou kvali. Olej má velmi jemnou chuť, není hořký a nevoní, jako jiné lněné oleje o rybině.


Je chutný a pro domácí použití třeba do salátu nebo na srdíčko výborná volba. Některá semena jsou na zpracování.

Vázání do provázku, 800. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte vysokokapacitny lis na olej olejovy lis , viac nemusíte. Když si domů pořídíte vlastní lis na olej , vylisujete si tuto lahodnou látku z každého olejnatého semene.


Za studena tak získáte kvalitní olej z řepky, ze slunečnice, ořechů nebo máku. Kontakt pouze telefonický. Kompletní stav, lis , půlměsíce, podkladky, hlava, koš, tyč. Neslyšitelný provoz pro extra diskrétní použití. Přístroj disponuje funkcí zachycení a indikace arytmie (nepravidelný srdeční puls), technologií Intellisense, automatickým navigát.


Součástí je frekvenční měnič, který umožňuje plynulou změnu otáček lisu a tím měnit výkonnost lisu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky