čtvrtek 16. března 2017

Horní mísečky restaurace

Poctivá horská kuchyně. Vyhládlo vám po náročné túře nebo celodenním lyžování? Stavte se v naší restaurac.


Jsme rodinný penzion na samotě, s překrásným výhledem na jih Krkonoš, z Horních Míseček jsme vzdáleni necelý kilometr. Ubytovat se u nás můžete ve dvaceti rekonstruovaných pokojích. Plánujete na trase krátkou zastávku?

Pak vám přijde vhod rychlé občerstvení s dalšími místy k sezení, které je otevřeno v rozmezí 10. Lanová dráha Medvědín - Mísečky. Skibusy jezdí z Vítkovic zdarma.


Zastávka skibusu Vítkovice-škola je od naší chaty vzdálena cca 150m. V případě dopravy autem doporučujeme v hlavní sezóně vyrazit včas. Centrální parkoviště bývá velmi často obsazeno již v ranních hodinách. Sledujte aktuální záznam internetové webkamery přímo ve Skiareálu Špindlerův Mlýn. For health-related preventive measures being taken against the spread of COVID-1 the Špindlerův Mlýn ski resort will be closed from 14.


Kompletní prezentace Vložit objekt do své aktovky lůžek ne Kamera Počasí Mapa.

Orientační cena lůžka za noc: 3Kč. V zimních měsících není možné dojet autem přímo k penzionu z důvodu velkého množství sněhu na příjezdové komunikaci. Horní Mísečky patří mezi klidná místa a jsou zejména vhodné pro rodiny s dětmi. Ubytování na Horních Mísečkách je možné i na pensionu Horské Zátiší. Lyžařské vybavení si lze vypůjčit na místě, a v apartmánech Horní si lze koupit i skipasy.


Jelikož jsou zimobusy určeny převážně pro běžkaře, není dovolen vstup ve. Přímo ve středisku je 2lůžek, restaurace a vinárna. PARKOVÁNÍ NA MĚSTSKÝCH PARKOVIŠTÍCH ZDARMA!


Jsou tady závodní a standardní běžecké tratě. Labské na Žalý - upraveny jen tratě okolo Žalýho, jinak ne upraveno, sněhu dost. A to není rozhodně všechno! Pro všechny je připraveno několik specialit v podobě funtracku (areál Hromovka) či snowparku (areál Mísečky ) s celou řadou různorodých prvků na sjezdovce pro ještě větší zábavu. Místní raritou je i měřená trať Audi Race Track v horní části sjezdovky na Pláni (areál Svatý Petr), kde.


Restaurace Na Vršku, Ledeč nad Sázavou. Vážení zákazníci, vzhledem k vyhlášení NOUZOVÉHO STAVU měníme provozní dobu. V současné době slouží objekty v Horních Mísečkách hlavně k rekreaci. Ceník, Dopřejte si chvíli odpočinku v samém srdci Horních Míseček. Horský penzion Jilemnická Bouda je ideálním výchozím bodem i komfortním zázemím pro vaše poznávání kouzelné přírody Krkonošského národního parku.


Závodníci zde vyhledávají zejména závodní běžecké tratě, které jako jedny z mála v ČR splňují mezinárodní standardy FIS.

Z Míseček se dá vyrazit směrem na jih po bočním hřebeni na Benecko, kde se nacházejí další závodní tratě. Simply go to the feed configuration page and follow the simple steps to grab the custom html code snippet and paste it. Provozujeme nově zrekonstruovanou restauraci a penzion U Kapličky v Horní Moštěnici u Přerova. Každý den si můžete vybrat z našeho bohatého poledního menu. Vaříme tradiční česká jídla, čepujeme místní pivo, nabízíme moravská vína.


V naší restauraci se nekouří. Těšíme se na vaši návštěvu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky