pondělí 20. března 2017

Tepelná čerpadla

Pomůžeme Vám vybrat nejvhodnější TČ. Přesvědčte se, že topení TČ je výhodnější než plynové topení. TEPELNÁ ČERPADLA Chlazení a vytápění — Spolupracujeme s předními dodavateli působící v oboru geotermálního chlazení a vytápění, kteří zajišťují ekologicky a ekonomicky úsporná řešení vytápění a chlazení rodinných domů, administrativních budov a průmyslových objektů. Zajišťujeme odborné poradenství pro. Nejprodávanější tepelná čerpadla.


NIBE se stane důležitou součástí vašeho domova.

NIBE a více než třicet let zkušeností vám zajistí vysoce úsporné vytápění, ohřev vody, větrání či chlazení s maximálním ohledem na životní prostředí. Tepelná čerpadla Nibe, vzduch-voda, země-voda, ventilační technické popisy jednotlivých variant. Kompletní služby v oblasti tepelných čerpadel včetně realizace. Vítejte v našem katalogu. Naše firma se specializuje na kvalitní výkonná tepelná čerpadla , a dimenzuje je tak, aby pokryly pokud možno 1 tepelných ztrát Vašeho domu.


Proto klademe důraz na výkony veškerých našich produktů a doporučíme Vám to správné tepelné čerpadlo přesně pro Vás. Firma STIEBEL ELTRON se specializuje na vývoj tepelných čerpadel již více než let. Oba dotační programy mají být otevřeny opakovaně v celé ČR.


Aktuální informace o dosažitelných dotacích Vám rádi předáme na čísle 777.

Charakteristikou tepelných čerpadel je jejich relativně omezený výkon, pokud mají zároveň zůstat ekonomická. Ještě před několika lety byla drtivá většina novostaveb energeticky až dvakrát náročnější na vytápění. Proto jsou používána pro vytápění a přípravu teplé vody. Pro tento proces je nutné dodat určité množství energie.


Pro tepelná čerpadla vzduch-vzduch klikněte na záložku KLIMATIZACE ZDE. V současné době se nejvíce používají tepelná čerpadla vzduch-voda díky jednoduché instalaci a nejmenší administrativní zátěži. Níže jsou popsány námi nabízená čerpadla vzduch-voda. Naše tepelná čerpadla jsou zárukou špičkové kvality.


Návratnost tepelného čerpadla je okolo let. Ušetříte nákladů proti elektrickému kotli. Většinu energie pro vytápění, chlazení nebo ohřev teplé vody získáme pomocí tepelného čerpadla přímo z našeho okolí bez jakéhokoli negativního dopadu na životní prostředí. Oproti konvenčním způsobům nevytváří tepelná čerpadla exhalace pevných částic (popílku, prachu) a plynů s obsahem uhlíku (zejména CO2) do našeho ovzduší. Bazénová tepelná čerpadla jsou tím správným řešením pro každého, kdo se rád koupe, ale obvyklé letní období, kdy se bazén příjemně ohřeje, je pro něj příliš krátké.


Tepelné čerpadlo je zařízení pro ohřev bazénu, které zajistí, že vodu v něm budete mít teplou tak, jak si přejete. A to nejen v létě, ale i. Princip tepelného čerpadla je známý už dlouhou dobu, ale teprve současné technologie spolu s růstem cen energií činí z tepelných čerpadel jeden z nejefektivnějších zdrojů tepla pro rodinné domy. Pořízení tepelného čerpadla je dotováno Státním fondem pro životního prostředí prostřednictvím dotačního programu Zelená úsporám.


Velmi výhodná jsou čerpadla u novostaveb nebo u zateplených domů po rekonstrukci, kde je kvalitním zateplením zvýšena účinnost čerpadla.

Nízkoteplotní tepelná čerpadla vzduch-voda. Vsaďte na kvalitní tepelná čerpadla s dlouhou životností a maximální spolehlivostí například od značek NIBE nebo Regulus. Můžete je využít pro vytápění, ohřev teplé vody i ohřev vody v bazénu.


Poradíme s výběrem i možnostmi čerpání dotací na tepelná čerpadla. BEPC 3- samostatný ohřívač teplé vody pro tepelná čerpadla Prohlédnout. GSHP -reverzibilní tepelné čerpadlo země-voda Prohlédnout. Dodávaná tepelná čerpadla včetně montáže od Tenaur mají let záruku.


Disponujeme týmy pro montáže tepelných čerpadel. Hlavním zdrojem je obnovitelná energie získaná ze vzduchu, země nebo vody, která je zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky