čtvrtek 23. března 2017

Fasádní větrací profil

Podíl větracích otvorů je cca plochy profilu. Díky speciální perforaci s navzájem. Fasádní větrací profily Univerzální větrací profily pro provětrávané fasády.


Všechny položky Katalog. FASÁDNÍ PROFILY A PŘÍSLUŠENSTVÍ - Jsme ZOFI fasády s. Váš prodejce fasádních materiálů a realizátor zateplení fasád.

Větrací pás hřebene ALU VLIES. LPE parapetní profil nejprve přiložíme k dolní hraně ostění stavebního otvoru a zakrátíme na potřebnou délku. Stěrkovou maltu naneseme na vodorovnou plochu ostění i pod spodní hranu ostění na svislou plochu izolantu. Armovací plastové a hliníkové rohové fasádní profily s tkaninou (rožek s perlinkou) slouží k vyztužení všech vnějších a vnitřních rohů na zateplené fasádě. Hliníkový a plastový roh s perlinkou se usazuje do předem nanesené vrstvy stěrkového lepidla a následně se celý zastěrkuje.


Profil je vyroben ze dvou dílů, montáž je tím jednodušší. Vyrábí se v tmavě šedé barvě a délce 3m. Dřevěné fasádní profily a fasádní palubky jsou určeny pro venkovní použití na obklady fasád - pro provětrávané a bedněné fasády a dále také jako podbití střešních přesahů a dalších stavebních konstrukcí s možností montáže svisle i vodorovně.


Na rozdíl od běžných palubek mají fasádní obklady Solid Brick formu panelu.

Jednotlivé fasádní obklady se do sebe zámkově zasouvají. Nároží a kouty mají fasádní obklady Solid Brick řešeny speciálními prvky, které předstupují před obklad. Fasádní obklady vytvářejí tedy dojem zesíleného plasticky vystouplého rohu. Samolepící univerzální hliníkový pás k větrání hřebene a nároží.


Lemovací U profil 1-dílný SOLID BRICK a SOLID STONE. Doplňkový profil pro olemování okraje obkladů SOLID BRICK. Bílý profil je vhodný pro obklady SOLID BRICK s bílou barvou spáry. Termín dodání je 1-pracovní dny od přijetí objednávky. Fasádní omítky Fasádní penetrace a nátěry Zateplovací hmoždinky Výztužné tkaniny Fasádní lišty BARVY-LAKY Interiérové barvy Na dřevo Na dřevo - exteriér Impregnace Na kovy Univerzální barvy Ředidla a rozpouštědla REMMERS - Profesionální ochrana dřeva Laky, oleje a vosky pro interiér Lazury pro exteriér Oleje pro exteriér Dřevěná okna a dveře Krycí nátěry.


Fasádní palubky mají oproti běžným speciálně tvarovaný profil , nově konstruovaný zámek, péro - drážka, vybrání z rubové strany pro montážní sponky a jejich celková konstrukce zaručuje prostorovou tuhost a omezuje tepelnou roztažnost plastu. Doby kdy se fasáda řešila pouze omítkou, jsou již minulosti. To je velkou výhodou zejména pro starší stavby, neboť mezerou mezi.


K větracím mřížkám máme skladem množství příslušenství. Chcete zateplit dům a dát mu novou fasádu, ale nelíbí se vám klasika všude kolem vás? Zkuste změnu a použijte naše venkovní obklady, které zajistí nevšední vzhle funkčnost, jednoduchou instalaci a dlouhou životnost! Prodáváme ozdobné fasádní lišty a prvky, které umožní vytvořit elegantní členitý vzhled fasády. Jedná se o profilované polystyrenové lišty a dekorace vyrobené z polystyrenu EPS 1potažené.


Diagonální profil způsobuje dojem skládaných prken, nebo zde naleznete palubky pohledově stejné, které lze otočit podle potřeby. To je žádoucí například tam, kde jsou obě strany viditelné, u zahradních domků, altánů a pergol.

Vyříznout otvor:445xmm Pro tloušku dveří - mm. Oproti ostatním výrobcům je naše mřížka teleskopická, čímž začistí otvor ve dveřích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky