středa 15. března 2017

Prodám dakon dor 16

Prodám šamoty do kotle dakon dor 1 16. Mám tu lehce poškozené kotle, jedna velikost je 12kW-16kW a dále velikost 20kW-24kW-25kW- 32kW-kde většina dílů je shodných dvířka, vrchní litinová deska, regulace, rošty, klapka zatápěcí, komínová aj. Nápověda, Dotazy, Hodno.


Prodám dakon dor 16

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Dvířka popelová Dakon D. Automatický kotel dakon dor N15. Ekvitermní regulace TECH ST-431.


Building A Large Post Frame Garage Full Time-lapse Construction: NEVER BEFORE SEEN FOOTAGE - Duration: :28. Dakon DOR 1 - šamoty Inzerát byl odebran z oblíbených. Běžná cena 87K č- Cena 78Kč. PRODÁM FUNKČNÍ KOTEL NA PEVNÁ PALIVA DOR Bazar. Stalo se mi teď že mi u kotle vylezla teplota i tlak bez důvodu.


Kompletní informace k výběru. Topeno dvě sezony a to pouze. Internetový obchod KOTLY. Chystáte se na jeho výměnu a chcete si ponechat jednoduchost provozu a výhody ručně.


Rošt přední výklopný - jen spodní část použitá 1Kč. Nový náhradní spodní plech horní plotny 1Kč. Ekonomizér nový 1Kč. Dom a záhrada - Dakon bazár. Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Jeg har købt mig Dakon Dor kedler i Tjekkerland - og må indrømme at ved første øjekast ser kedlen skide smuk ud (Den er grå med rød front - og med hul i siden til en brænder).


Liberecký kraj Dohodou. Katilų DOR 1 , 2 2 MAX ir pagrindinis kuras yra anglis, papildomas kuras - mediena, koksas ir. Posunout inzerát Přidat d. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Nyní odstaven z provozu,ale stále zapojený v systému (napuštěb). Náhradní díly na kotle DOR máme skladem.


Prodám dakon dor 16

Naposled byl použitý cca začátkem r. Dopravu nemůžu zajistit, t. Vyzvednutí možné kdykoliv. DAKON přepážka DORP4. Prodejka a technická dokumentace k dispozici. Zachovalý, šamotová vyzdívka nepoškozena. Při rychlém jednání možná sleva.


Kč Zdravotní důvody,převod na elektr. SN EN 303-- platí pro hnědé uhlí (ořech 2) a dřevěné pelety. Pro černé uhlí platí emisní třída.


Prodám dakon dor 16

Teplovodní ocelový kotel DOR je určený pro spalování všech běžně užívaných pevných paliv – hnědého a černého uhlí, briket, koksu, dřeva a dřevního odpadu. Dokonalost spalování zaručuje unikátní roštová soustava. Kotel DOR má výkon 6– kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky