pondělí 27. března 2017

Oprava čerpadla delphi

Dále provádíme opravy vstřikovacích čerpadel Delphi , Denso, Motorpal, Stanadyne a. Delphi Diesel Servis Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného. Zadírající se čerpadla házela do vstřikovačů piliny a výsledkem bylo,. Common rail od Delphi.


Pokud tedy poznáte závadu, auto nejede, obraťte se na nás, můžete se spolehnout, že dáme čerpadlo do pořádku a auto bude jako nové. Společnost Denso se významně podílí na dodávkách pro systém odlučování.

Ceník nových a oprava vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů. Ceny se můžou v závislosti na typu opravy lišit. DIESEL SERVIS čerpadel a vstřikovacích systémů Bosch, Delphi , Denso a VDO. Pomocí nejmodernějších diagnostických přístrojů provádíme diagnostiku, seřizování, opravy a kalibrace vysokotlakých vstřikovacích systémů pro většinu vozidel všech značek.


Nové a repasované, benzínové a dieselové palivové čerpadlá a vstrekovače značiek Bosch, Denso, Continental VDO, Delphi a iné. Tak jako u produktů Bosch, i zde proces regenerace začíná kompletním přetěsněním čerpadla. Následně je čerpadlo kalibrováno na testovací stolici Hartridge, jediném autorizovaném zařízení pro Delphi systémy.


Pokud je to nutné, jsou vyměněny veškeré poškozené.

Vstřikovací common rail čerpadla jsou nástupcem tradičních rotačních čerpadel. Vykonávame kontroly a opravy dieselových a kontroly a čistenie diesel aj benzínových vstrekovačov. Nabízíme opravy čerpadel a práce externí na zakázku. V případě Vašich dotazů nás neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo navštivte přímo naše hlavní stránky po rozkliknutí tohoto odkazu.


Nenašli jste na trhu náhradní díl, který potřebujete k opravě vašeho čerpadla ? Náš servisní technik se pokusí vymyslet pro vás ideální řešení, které vám bude vyhovovat. Podnětem pro založení firmy byla především vášeň zakladatelů pro automobily a chuť reagovat na potřeby trhu, kterému schází inovativní přístup k repasím specifických náhradních dílů jako jsou vstřikovací a vysokotlaká čerpadla , vstřikovače, turbodmychadla, servořízení, řídící jednotky, filtry pevných. Specializujeme se na prodej, servis a montáž čerpadel, kvalitní čerpací techniky pro domácnost, zahradu i průmysl. Působíme především v Praze a středních Čechách, ale po předchozí domluvě za vámi rádi dorazíme kamkoliv jinam.


Jsme vybaveni špičkovou diagnostikou pro kontrolu a hledání závad vstřikovacích systémů Bosch, Delphi , Denso a Siemens. Bosch KTS 65 Diamand od firmy Delphi nebo IDS a WDS od Ford Motor Company a další. S těmito diagnostickými přístroji můžeme diagnostikovat nejen systém vstřikování, ale i kontrolovat.


Test a kalibrácia sa uskutočňuje na zariadeniach firmy BOSCH. Výsledkom každého testu je protokol s nameranými parametrami čerpadla , ktorý dostáva priamo zákazník. Našu pomoc nájdete v oblasti dieselovej sústavy na osobných, úžitkových, nákladných a poľnohospodárskych vozidlách. Oprava palivových čerpadiel.


Ak sa počas opravy objaví vážnejší problém spojený s čakaním na náhradný diel, oprava môže trvať až pracovných dní.

V skutočne extrémnom prípade akým je napríklad nemožnosť uvoľnenia. Dieselové vstřikovače a čerpadla by měly být v dobrém stavu. Dojde-li už k poruše, zavolejte do AC autosklo. Testujeme, zkoušíme, repasujeme a nabízíme nové vstřikovače Denso, Siemens,Bosch a Delphi.


Vysokotlaká čerpadla značky Continental VDO (dříve Siemens) opravuje v Čechách deset autorizovaných servisů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky