středa 15. března 2017

Protherm gepard condens 25 mko

Protherm gepard condens 25 mko

Malé rozmery, nízka hmotnosť a neveľký priestor potrebný pre údržbu ponúka väčšiu flexibilitu pri voľbe umiestnenia. Nikdy to nebolo tak jednoduché! Tento produkt obsahuje čerpadlo, expanzní nádobu včetně integrovaného ventilu pro provoz se zásobníkem (bojlerem).


Protherm gepard condens 25 mko

POZOR tento model není možno využít ve spojení s LPG provozem. Je vybavený najmodernejším výmenníkom tepla z hliníkovej zliatiny novej konštrukcie, zaručujúci vysokú spoľahlivosť a životnosť s minimálnymi požiadavkami na údržbu. Je vhodný na výmenu starších. Kiekis: Kondensacinis pakabinamas katilas skirtas patalpų šildymui ir karštam vandeniui ruošti prijungiant papildomą tūrinį vandens šildytuvą. Odkouření k tomuto kotli ceníme individuálně dle Vašich požadavků a dodržení požadavků výrobce pro správnou funkci kotle.


PROTHERM GEPARD Condens MKO dujinis kondensacinis turbo šildymo katilas, vandens ruošimas boileryje ar katile. W, Vienos funkcijos dujinis kondensacinis katilas PROTHERM Panther Condens KKO 9. Opasnost po život zbog curenja dimnih plinova Ako proizvod koristite s praznim sifonom kon-denzata, onda može doći do ulaska dimnih plinova u prostorije. Vodite računa o tome da sifon kondenzata uvijek bude napunjen dok je proizvod u pogonu. Gepard Condens je najlepšou voľbou pre domy a byty s jednou kúpeľňou. Rychlá a bezpečná doprava.


Protherm gepard condens 25 mko

VIP slevy pro registrované. Voda v zásobníku je prednostne nahrievaná vykurovacou vodou so zvýšeným výkonom kotla až na 30kW. Snímač vonkajšej teploty nie je súčasťou dodávky kotla. Kotol riadi celú zostavu a všetko. Hodnocení produktu: Nová řada závěsných kondenzačních plynových kotlů pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým ohřevem - kotle ve výkonech až 2. Internetové ceny, cenník.


There are no reviews yet. Be the first to review “Cazan cu. Systémové kondenzačné kotly s možnosťou prípra. Kondenzačné kotly - Možnosť pripojenia zásobníka - Protherm.


Hodnotenie produktu: (recenzií). Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Portál, kde nájdeš vždy čo potrebuješ za naj cenu.


Závěsný systémový kondenzační kotel s možností ohřevu TV v externím zásobníku. Vás doma zabezpečovaný slovenským servisným. Vandens šildytuvas montuojamas ant žemės, po katilu, jo pajungimai. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Parduotuvėje Geras katilas Protherm katilams akcijos!


Protherm gepard condens 25 mko

Potřebujete poradit s objednáním? Zásobník se umisťuje pod kotel na zem. Modulačný rozsah výkonu kotla 0- ,kW. Hľadať v tovare Hľadať v článkoch. Prihlásenie Nová registrácia.


Plynový kondenzační kotel PROTHERM Gepard MKO -A topný. Výrobky značky: PROTHERM Závěsný kondenzační plynový kotel pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým oh. Energetická trieda pre vykurovanie A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky