úterý 28. března 2017

Čerpadlo na vrtačku kovové

Toto čerpadlo není vhodné. Vřetenové čerpadlo pro připojení na vrtačku , větrný, ruční nebo jiný pohon. Vyrobeno z nerezové oceli, hřídel utěsněna mechanickou ucpávkou, max.


Univerzální použití pro čerpání kapalin bez abrazivních látek. Pohon čerpadla je obstarán jakoukoliv vrtačko.

ZAHRADNÍ TECHNIKA ČERPADLA a VODÁRNY Čerpadla na vrtačku - strana 1. Přímotopy a radiátory Zahradní nářadí a technika Zavlažování a. Specifikace Pumpa k vrtačce kovová ideální pro vyčerpání zahradních nádrží, děšťových sudů, zatopených sklepů, akvárií apod. Ideální pro flexibilní přečerpávání nebo vyčerpávání menších objemů vody. Jednoduchá montáž na elektrickou vrtačku.


Hnací hřídel pasuje do sklíčidla libovolné standardní elektrické vrtačky (Ø 8mm). S připojovacím šroubením Original GARDENA systému je okamžitě připraveno k provozu.

Všetky čerpadlá v ponuke Prodoshop. Tieto čerpadlá su vhodné ako čerpadlá pre pitnú, úžitkovú aj kalovú vodu. Odkazy na odborné recenze. Wolfcraft čerpadlo na vrtačku kovové.


Kompletní informace k výběru. Perfektní přečerpávání tekutin a nebo pro odčerpávání na těžko přístupných místech. Nákup bez rizika: dní na vrácení. LIDL pompy wiertło z Lidl drill črpalka iz Lidl perforación de la bomba de Lidl drill. Nářadí Hornig je specializovaný e-shop, který nabízí elektrické a ruční nářadí, ruční nářadí, nástroje a pracovní doplňky a pomůcky pro dům, dílnu i zahradu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. PELEVA Čerpadlo z hliníkové slitiny určené pro čerpání čisté i slané vody, motorového oleje, nafty, louhu a pod.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Sklíčidla speciální s úhlem. Příslušenství k vrtačkám. PELEVA, Čerpadlo z hliníkové slitiny určené pro čerpání čisté i slané vody, motorového oleje, nafty, louhu a pod. Jedná se čerpadlo (bez motoru), ke kterému lze použít různé druhy pohonů.


V případě použití vrtačky s regulací otáček lze jejich změnou měnit výkon čerpadla. Veškeré kovové součásti jsou vyrobeny z nerezové oceli. Součástí jsou i dvě hadicové koncovky. Doprava zdarma od tis.


Kč, pouze na ProMistry. Kč 43- Kč bez DPH Skladem ks. Vrtačkové čerpadlo je určeno pro připojení na elektrickou vrtačku s výkonem min. Nelze použít na hořlavé kapaliny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky