neděle 28. ledna 2018

Brusná pasta na kov

A pro náročné strojní broušení jistě oceníte také naši nabídku na praktické brusné role. Ty jsou vhodné k použití na jakékoliv materiály. V našem eshopu nabízíme brusné a leštící pasty, kotouče látkové, sisálové, filcové, lamelové. Provádíme leštění a povrchové úpravy.


Poskytujeme praktické rady a návody k leštění a broušení, poradenskou službu.

Ideální je použití s modrým leštícím kotoučem č. S pastou se snadno pracuje, je rychleschnoucí, má vynikající plnící schopnosti a nepropadá se. Povrch upravený Brusnou pastou Sokrates je možní brousit, hoblovat, řezat, vrtat a především mořit. Dobrý den, prosím o informace: 1. Ponúkame plnenie sprejov, priemyselné farby a kompletnú ponuku pre lakovanie. Pokud chcete dokonale vyleštit kov nebo plast, nesmí vám ve výbavě chybět leštící pasta. Vysokoleštiaca pasta v tube na dosiahnutie zrkadlového lesku.


Vynikajúci prípravok na chróm, hliník, striebro, nerez, mosadz, meď a cín.

Odstraňuje hrdzu, čistí a leští všetky neželezné kovy. Silný leštící efekt, dosažení zrcadlového lesku. Brusné a leštící pasty Polotuhé pasty Strana 1. Vhodné na všechny druhy kovu. Pasty řady CT jsou určeny k ručnímu zabrušování či lapování materiálů z různých druhů oceli,šedé litiny i barevných kovů (mosaz apod.).


Kč, pouze na ProMistry. Jedna aplikace vydrží na 5-nářadí. Brusná pasta TormekPasta se nanáší na kožené lapovací kolo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Univerzální čistící a leštící pasta na kovy (Metal Polish) je světoznámá a několikrát oceněná pasta Zlatou medailí za své jedinečné vlastnosti. Snadno, rychle odstraňuje rez a špínu, a leští do vysokého lesku.


Veškeré informace o produktu. Bottene Fresh Pasta Machines for Restaurants, Catering, Laboratories and Food Services. Na internetové stránkce Vzorník barev jsou zobrazeny vzorníky odstínů, tvarů a jiných variant.

Zobrazené vzorky nemusí odpovídat přesnému vzhledu reálných produktů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Brusná obtahovací pasta zelená se nanáší na napjatý řemen pro obtahování břitvev pokud již samotný řemen nestačí a ostření břitvy potřebuje hrubější strukturu řemenu. Tempo Pasta určená na staršie laky obsahuje abraziva a tvrdé vosky.


Pasta dokonale čistí, leští a konzervuje karoserie automobilov. Vosková pasta odstraňuje z povrchu karoserie mikrovrstvičku zvetralého laku a dalšie nečistoty organického i anorganického pôvodu (asfalt, zbytky hmyzu, olejové škvrny). Syntetické farby, Vodouriediteľné farby, Farby priamo na hrdzu, Farby na radiátory, Olejové farby, Farby na ľahké kovy (zinok, hliník), Farby na strechy, Patina na kov , Vypaľovacie farby. Lešticí a brusná pasta na lak, odstraňuje škrábance, eliminuje drobná poškození z povrchů a vrací lesk zašlým povrchům.


Leštící a brusná pasta tuba - 1ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky