úterý 16. ledna 2018

Hadice na odsavani

ODSÁVACÍ HADICE , HOJDÁNEK HADICE PRYŽE. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Flexibilní, velice odolné PUR (polyuretanové) hadice. Vhodné pro dřevozpracující průmysl, CNC stroje, odsávání a sání prachu, pilin, hoblin a jiného odpadu.

Vysoká pružnost a odolnost proti těru. Kovovú špirálu na odvedenie statického náboja však treba vždy uzemniť. Vďaka kombinácii týchto vlastností sú hadice PUR vhodné na odsávanie odpadu vo vašej dielni, výrobe či inej prevádzke.


Hadice PUR možno rozdeliť do dvoch základných kategórií – typ PUR fólia a ľahká hadica. Polyuretánové hadice (pri našom označení PUR) sa najčastejšie používajú na odsávanie v drevospracujúcom priemysle, a to z niekoľkých dôvodov: 1. Uvádza sa, že majú až päťkrát vyššiu životnosť ako hadice PVC. Vysávací koncovka je určena pro úklid dílny a je navržena k napojení na pytlové odsávání pomocí hadice průměru D=1mm.


Kovové upínací pásky jsou určeny k uchycení filtrů a vaků na pytlové odsávání.

Spony jsou určeny k uchycení hadic na odsávání či potrubní systém. Z naší nabídky hadic pro odsávání si vybere každý. Je jedno, zda potřebujete velmi lehkou vzduchotechnickou hadici pro odsávání prachu, hadici na hobliny, plastové granuláty nebo hadici na těžká abraziva.


Naše nabídka zahrnuje vzduchotechnické hadice z PVC, PU a dalších moderních materiálů. Polyuretanová hadice vyztužena poměděnou ocelovou spirálou. Extrémně ohebná a lehká. Díky použitému polyuretanu na esterové bázi má vysokou odolnost proti abrazi, povětrnostním vlivům a většině chemikálií. Axiální stlačitelnost 6:a dodává se ve stlačeném stavu.


Poskytuji malé opravy i celé repase strojů Wap, Nifisk, Kranzle, Comet. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Patrně každý, kdo na montážích či v dílně při práci s elektrickým ručním nářadím používá k odsávání pilin průmyslový vysavač, řeší obdobný probléčasté vyprazdňování zásobníku a čistění zaneseného filtru. Jedná se o činnosti, které nám zbytečně zabírají čas na úkor vlastní práce. FLEXADUR PVC-1N O Klimatizace a ventilace všeobecně, odsávání kouře, jemného prachu, nenáročné aplikace z hlediska odolnosti a mech. Hadice na odsávání a foukání vzduchu a kouře všeobecně.


V závislosti na vývoji domácího i zahraničního trhu došlo k užší specializaci a to především ve výrobě průmyslových hadic. Odsávací hadice pro vzduch a prach jsou vhodné především pro běžnou ventilaci a odsávání ve všeobecných aplikací v průmyslu a vzduchotechnice, odsávání jemných pilin, hoblin, prachu s vysokými nároky na flexibilitu hadice.

Hadice vhodná pro sání a odsávání, ale i jako vysoce kvalitní chránička a mnoho dalšího využití. Průměry dle ceníků, délky dle požadavků zákazníka. Nabízené hadice se vyznačují vysokou kvalitou za rozumnou cenu. Snažíme se vyhovět každému přání zákazníka, rádi Vám pomůžeme i se specifickými požadavky.


S prodejem hadic máme již téměř let zkušeností. Vhodná pro pouzití v keramických závodech, dřevovýrobách, lisoven plastů a loděnicích. Na požádání je možné dodat v antistatickém provedení. HADICE - odsávací vzduch a prach vysavače abrazivní materiály vytápění a klimatizace horký vzduch a chem.


Odsávací hadice pro abrazivní materiály jsou vhodné pro odsávání vzduchu, kouře a prachu, obilí, odsávání a transport sypkých materiálů a granulátů, odsávání a výtlak prachu a pilin v dřevozpracujícím průmyslu. Jsou zde proto shromážděny nejvhodnější produkty pro odsávání výfukových plynů. Hadice z PVC nebo polyuretanu, opatřené kovovou nebo plastovou spirálou.


Jsou vhodné pro odsávání vzduchu, prachu, drobných nečistot, pilin a drobných, lehce abrazivních částic. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky