pondělí 29. ledna 2018

Digestoř faber návod

Digestoř faber návod

Díky více než šedesátileté tradici může nabídnout to nejlepší k naplnění vašich představ a požadavků na design i technické parametry. Podařilo se nám, ve spolupráci se společností ATREA s. FABER UpDown – spouštěcí digestoř. Je třeba zabezpečit, aby v zimních měsících nebyla sněhem nebo námrazou. Její vynikající parametry jsou ovšem vykoupeny poněkud výraznější cenovkou.


Základ představuje kvalitní a odolná konstrukce. Jsou vhodné především do větších prostor, které vzniknou spojením kuchyně s obývacím pokojem. Můžete si vybrat ostrůvkovou digestoř ve tvaru válce, krychle nebo klasického tvaru písmene T, případně vestavnou digestoř , která se instaluje do stropu či za varnou desku. Montáž digestoře, poradíme Vám jak na to! Do stěny horní skřínky potřebujeme přímočarou pilkou vyříznout otvor pro protažení odtahové hadice – jedná se buď o tzv.


Faber In-Nova SMART X90. Obdélníkový profil nám ušetří místo, pokud zabudováváme digestoř do velmi nízké. Digestoř je osazena ventilační jednotkou nové generace ENERGY, která vyniká tichým chodem a nízkou spotřebu energie. There’s only a small step from UpDown technology to functioning as an effective light fitting.


Digestoř faber návod

The circular band around the base of this striking cylindrical hood illuminates the kitchen and highlights a striking yet refined design based on a white and black nickel gloss finish. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Zbaví tak vaši kuchyň nepříjemných zápachů a mastnoty a také chrání okolní nábytek od páry vznikající při vaření.


Návod je nedílnou součástí. Vítejte v První třídě… Kreativita, elegance, ušlechtilý design, bezchybné linie, kombinace ušlechtilé nerezové oceli a skla jsou jedny z faktorů, díky kterým jsou digestoře SIRIUS výjimečné a nenapodobitelné produkty, které přináší osobnost a vybraný vkus do Vaší kuchyně. Kvalitné, dizajnové odsávače. Pokud už máte vybráno a nová digestoř zdobí Vaši kuchyni, budete jistě také chtít, aby zůstala co nejdéle jako nová. Proto Vám zde nabízíme několik rad k čištění digestoře.


Digestoř faber návod

Věříme, že při dodržení našich doporučení týkajících se výběru a údržby Vám bude digestoř ochotně sloužit po mnoho let. Díky tomu má SkyPad výšku těla pouze 1mm a není nutné jej zabudovat do podhledu. Jeho montáž je velmi jednoduchá, upevňuje se do nosného stropu pomocí šesti šroubů. Velice elegantní provedení z bílého skla v kombinaci s ušlechtilou.


High-Light, the innovative model with built-in design recessed in the ceiling, is marked by a thin steel panel with “thin and light” lines and volume. It is the perfect hood for furnishing an island cooking hob. Fitted out, moreover, with the powerful Evo Motor that, with its geometries that have been optimised by applying the latest studies of fluid dynamics, guarantees better in. Prodám ostrůvkovou nerezovou digestoř faber CYLINDRA ISOLA s osvětlením. Digestoř upravená pro napojení na centrální odtah (bez vlastního ventilátoru doplněno uzavírací klapkou se servopohonem).


Je možné do odtahu nainstalovat samostatný potrubní ventilátor. Na digestoři odborně namontován rozšiřu. Je vybavena tichou ventilační jednotkou Energy s intenzivním odsáváním. Může pracovat jak režimu recirkulace tak i. Odsavače par jsou nenápadnou, ale velmi důležitou částí každé kuchyně a je velmi důležité nezapomínat na jejich údržbu. V našem článku se dovíte, jak vyčistit digestoř z venku i jak vyčistit filtr digestoře.


Miliony spotřebitelů po celém světě to potvrzují. Nechte digestoř volně dýchat. I sebekratší úsek potrubí zúžený na menší, než doporučený průměr zvyšuje odpor odtahu a zatížení motoru, což má za následek snížení výkonu, zvýšení hlučnosti a může vést ke zkrácení životnosti motoru.


Digestoř faber návod

Nezbytnou podmínkou je však odtahové potrubí o doporučeném průměru. Digestoř Fabula je jedinečným modelem v kategorii výsuvných odsavačů - DownDraft. Instaluje se do pracovní desky za varnou plochu.


Při zapnutí se sací část vysune z pracovní desky a začne odsávat. Odsává páry a pachy z prostoru nad varnou plochou a současně z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky