čtvrtek 25. ledna 2018

Chaty na prodej středočeský kraj

Chaty na prodej středočeský kraj

Středočeský kraj s požadavky: chata. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Upravit hledán í Uložit hledání. Chata u Slapské přehrady na krásném místě.


Chaty na prodej středočeský kraj

Prodej chaty , 4m 2. Byty, domy, kanceláře, novostavby, pozemky, chaty , chalupy k pronájmu i prodeji. Realitní i soukromá inzerce. Vám zprostředkuje prodej chaty opravdu uprostřed přírody.


Na pozemku kromě chaty se nachází obytná stavební buňka, ještě další chatka sloužící jako dílna. Na pozemku je studna, ale voda není rozvedená do chaty , není zavedená elektřina. Kč Tato nabídka je neaktivní. Libčice nad Vltavou,cena včetně vybav. Kč U této nabídky ušetříte 26.


MM reality, nebo majetkem třetích stran. Jedinečné vybavení s historickými prvky, na každém kroku nacházíte překvapivé detaily! Obec leží na úpatí hory Blaník s rozhle.


Nabízíme prostornou chatu v krásném prostředí Posázaví obklopenou lesy. Na svažitém pozemku o velikosti 514mse dále nachází. Ucelený katalog a přehledný výběr pro prodej chat!


Na našem portálu pořídíte ucelený katalog položek slušných realitních agentur i též soukromých druhů realit! Sehnání Vašeho kýženého chaty je s námi. Rádi utíkáte z města do přírody? Vaším snem koupit si chaloupku v lese či u vody? Podívejte se na nabídku nemovitostí na spěcháto.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Na prodej chata s rozlehlým pozemkem u Červeného mlýna v Klatovech. Zděná chata disponuje veškerým zázemím pro trvalé bydlení. Objekt napojen na studnu, el.


Chaty na prodej středočeský kraj

V, žumpu, vytápěn kotlem na tuhá paliva. V přízemí chaty se nachází obývací pokoj, kuchyň, koupelna, kotelna a garáž pro jedno vozidlo. Vložte inzerát zdarma do inzerce nemovitostí. Tisíce chalup na prodej na jednom místě.


U nás si najdete svoji vysněnou chalupu. Nabízíme byty, domy, novostavby, komerční objekty, pozemky, chaty , chalupy a další reality k prodeji i pronájmu. Podařilo se nám nalézt celkem nabídek nemovitostí, které odpovídají Vašim požadavkům. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Přehled nemovitostí, které odpovídají vybraným kritériím. V detailu zakázky naleznete kontakty na makléře, tj. Neváhejte nás kontaktovat s prodejem či pronájmem každé nemovitosti Vám vždy ochotně pomůžeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky