pondělí 22. ledna 2018

Nilan vpl 15 zkušenosti

Nilan vpl 15 zkušenosti

Heat recovery is via a heat pump that can utilise the recovered energy better than with e. Jasná volba pro všechny, kdo má v RD vyřešený ohřev teplé vody, vytápění a požaduje naprosto komfortní větrání bez ohledu na roční období. Jednotka NILAN VPL TOP je s aktivní rekuperací a může nabídnout uživateli výhody vyšší kategorie větracích jednotek. Na rozdíl od pasivních rekuperací nevyžaduje. VPL je aktivní rekuperace a ne topení mám obavy že v době kdy jsou počítané vaše max TZ domu nebyla VPL testována to znamená při nějakých - stupnů,možná i byla ale určitě v té době nedávala svůj max výkon,takže až je budedete potřebovat tak ta rekuperace je nebude mít. Zobrazit téma - Pichler PKOM4.


Nilan vpl 15 zkušenosti

Ideálním řešením pro všechny zájemce o úsporné větrání. NILAN VPL TOP Rekuperační jednotky řady NILAN VPL jsou pro český a slovenský trh dodávány s programovatelnou regulací a dotykovým displejem HMI. Uživatel má možnost volit aktuální výkon jednotky, může si chod jednotky naprogramovat dle vlastního týdenního rozvrhu. Typ výrobku, VPL Top, VPL K Top. Obrázek výrobku, vpl _ _top.


Této problematice se věnujeme již mnoho let a nasbírali jsme nenahraditelné zkušenosti. Nároky na kvalitu a komfort bydlení se neustálé zvyšují a vyvíjí. Archiv Podobné VĚTRÁNÍ S REKUPERACÍ , TEPLOVZDUŠNÉ VYTÁPĚNÍ, KLIMATIZACI I. Nestačil by ti nilan CT 1. Průlomová jednotka Nilan VPL s aktivní rekuperací. Zimní dohřev vzduchu, letní příjemné chlazení, vysoká účinnost. Ilmanvaihtokone VPL TC sisältää tehokkaan poistoilmalämpöpumpun, joka hyödyntää poistoilman lämpöä asunnon lämmityksessä ja auttaa säästämään lämmityskustannuksissa.


Nilan vpl 15 zkušenosti

VPL TC -mallin vakio-ominaisuudet ovat lämmöntalteenotto poistoilmalämpöpumpulla, ilmanvaihto sekä tuloilman lämmitys tai viilennys. VPL er til dig, der ønsker ventilation med højeffektiv varmegenvinding og komfort varme og komfort køl. Anlægget suger den varme, fugtige luft ud fra blandt andet køkken, badeværelse og bryggers og fjerner dermed støvpartikler, fugt og lugte fra boligen. Mám rovněž nabídku na jednotku Nilan vpl 15.


Zaujala mě možnost chlazení. Trošku mě zaskočilo, že jednotka zná jen dva režimy, a to že naplno topí nebo chladí (což je logické, protože má nejvyšší účinnost). Lämmöntalteenotto tapahtuu lämpöpumpulla, joka hyödyntää poistoilman lämpöenergiaa tehokkaammin kuin perinteinen passiivinen LTO. Díky aktivní rekuperaci NILAN VPLTOP v letních vedrech příjemně chladí, přívodní vzduch ochladí podle nastavení až o °C.


Z ekonomických důvodů mnoho klientů, kteří původně měli zájem jen o pasivní rekuperaci, volí právě aktivní VPLTOP. Ilmanvaihtokone VPL C sisältää tehokkaan poistoilmalämpöpumpun, joka hyödyntää poistoilman lämpöä asunnon lämmityksessä ja auttaa säästämään lämmityskustannuksissa. VPL C -mallin vakio-ominaisuudet ovat lämmöntalteenotto poistoilmalämpöpumpulla, ilmanvaihto, sisäiset suodattimet sekä tuloilman lämmitys tai viilennys. Příkladem jsou jednotky aktivní rekuperace Nilan.


VPL Top Mon optimoitu versio VPL TC -mallista ja siinä on tehokkaampi poistoilmalämpöpumppu sekä sisäiset suodattimet. Laite soveltuu pystyasennukseen niin uudiskohteisiin kuin vaihtokoneeksi – myös kerrostaloasuntoihin vanhan ilmanvaihtokoneen tilalle. Dobrý den, potřeboval bych poradit při řešení následujícího dilematu. Mám hotovu hrubou stavbu rodinného domu s obytným podkrovím. W a u jiného, řekněme že pravdu má ten pesimističtější.


Plzni, kde provozuje vzorový pasivní dům a zájemcům o vzduchotechniku je možné zajistit předvedení větracích jednotek NILAN VP18K a NILAN ANACONDA v reálném chodu. Všem zájemcům o vzduchotechniku jsme také k dispozici v konzultačním centru v Praze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky