čtvrtek 18. ledna 2018

Chladící tank na mléko

Dle nařízení DHL (PPL) ze dne 16. Slovensko dobírkou, pouze platba převodem. Osobní odběr v prodejně jen v nejnutnějších případech! Všechny naše chladicí tanky jsou vyrobeny pouze z nerezové oceli nejvyšší kvality a lze je upravit na míru pro jakýkoli režim dojení. Během přímého chlazení se mléko chladí jak přichází do přímého kontaktu s výparníkem.


DeLaval chladicí tank DXCE.

Jedná se o kvalitní chladicí tank na mléko , který poskytují rychlé zchlazení a šetrné míchání pro udržení kvality mléka. Rychlé a účinné zchlazení mléka je jedinný způsob, jak udržet optimální kvalitu mléka a jak žádat za mléko od vaší mlékárny nejvyšší možnou cenu. Zařízení je určeno pro zchlazení důjí denně, nebo důjí za dva dny.


Tank je konstruován na zpracování dvou nádojů (max. množství mléka najednou nalité do tanku je polovina jeho pracovního objemu). PO vychlazení mléka je možno přidat další předchlazené mléko (do 10°C) tak, aby nedocházelo k míchání zchlazeného a nezchlazeného mléka. Horizontální chladicí tanky na mléko jsou vhodné pro střední a velké farmy a mlékárny. Tyto tanky jsou vybaveny čistícími průlezy a automatickým mycím systémem pro mytí a sanitaci po každém vyprázdnění. Zhengjiu stroje je jedním z předních Čína mléka chladicí nádrž výrobců a dodavatelů, Vítejte koupit naše slevy a levné mléko chladící nádrže nebo velkoobchodní nízkou cenu mléka nádrži, konvice na mléko , mléko mléko může, chladič, mléko chlazení nádrže vyrobené v Číně Hangzhou z naší továrny.


Chladící tank na mléko Frigomilk Gna chlazení 1l mléka - chlazení mléka s míchadlem 1litrů.

Otevřený chladící tank o objemu 1litrů vyroben z nerezové oceli. Velmi silná tepelná izolace. Vertikální, válcový tvar s vrchním víkem.


Chladicí sila na mléko vertikální Tank Vybavení Míchání a homogenizace Chladicí jednotka Elektro Dezinfekce Normy - Dvouplášťový tank s izolační pěnou neobsahující CFC. Vnitřní plášť je vyrobený z nerezové oceli AISI 304. Laserem svařovaný výparník je.


Nová řada chladících tanků Frigomilk Gse zesílenou tepelnou izolací o objemech 10 2a 3litrů. Tank je moderní energeticky úsporné a robustní konstrukce pro chlazení nadojeného mléka. Nerezový chladící tank na mléko Kompakt MPV 20 na 2l mléka. Prodám nerezový chladící tank na mléko značky Alfa Laval, objem 8litrů.


Zařízení se vyrábějí v objemech podle níže uvedené tabulky s technickými údaji. Přinášíme tip, jak efektivně zabudovat chladící tank na mléko do mléčnice. U článku najdete také fotogalerii. Mnoho zákazníků kteří připravují rekonstrukce mléčnic stojí před rozhodnutím jaký tank pořídit. Vybavení tanku chladicím pláštěm umožňuje udržení této nastavitelné skladovací teploty po celou dobu skladování mléka.


Kvalitní chladicí tanky na mléko , které poskytují rychlé zchlazení a šetrné míchání pro udržení kvality mléka se dodávají v širokém sortimentu a různých velikostí. Veřejné zakázky a profily zadavatelů na Portálu pro vhodné uveřejnění - největším portálu s veřejnými zakázkami na českém trhu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Silotank VCool není navržen tank , aby zchladil mléko z °C na °C za méně než hodiny. Proto je třeba zajistit předchlazení mléka pomocí pramenité vody přes deskový výměník tepla, ještě než se mléko dostane do silotanku. VCool dokáže například zchladit mléko o teplotě 18°C na °C za méně než hodiny. Chladící tank TCool – klasika pro chlazení mléka Chladící tanky TCool jsou šetrné k mléku a hospodárné pro uživatele. Stejně tak, jak přitéká mléko do chladícího tanku TCool, „přitéká“ Vám díky tomuto tanku také zisk.


Prodam chladici tank na mleko. Nalezeno u babicky, mohu pri dalsi navsteve nafotit lepe ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky