úterý 16. ledna 2018

Cena uhli 2018

Cena na skladě včetně DPP i DPH. Nutno přičíst cenu dopravy za pásmo. Změny cen paliv vyhrazeny! Navíc je na Avii také pásový dopravník, díky kterému vám složíme uhlí až do vašeho sklepa.


Podle našeho názoru by to mělo být sdělení, že v příštím roce se nic až tak podstatného nestane, čímž je myšlen nějaký náhlý odklon od uhlí jako energetické suroviny při výrobě elektřiny a tepla, jak se o tom nezřídka hovoří. Ceny byly redakcí aktualizovány podle údajů na webových stránkách jednotlivých dodavatelů.

Ze strany dodavatelů paliv umožňujeme aktualizaci kdykoliv v průběhu roku. Pokud chcete v našem přehledu uvést novější cenu paliva, napište nám na adresu vladimir. Těžební společnost OK kterou vlastní stát, letos skončí ve ztrátě několika set milionů korun. Po dnešním jednání s vedením firmy to novinářům řekl premiér Andrej Babiš (ANO).


Loni mělo OKD zisk miliardy korun. Za letošní ztrátou podle Babiše stojí nižší výkupní cena uhlí i loňské neštěstí v podzemí Dolu ČSM. Přesně před rokem při něm.


Cena paliva je dána kurzem EURA, dopravou od výrobce, DPH, spotřební daní a marží prodejce.

Prodáváme velmi kvalitní černé uhlí, které se vyznačuje dlouhým rovnoměrným hořením, vysokým žárem a nízkým podílem síry. Tím zamezujeme zhoršené kvalitě při delším skladování. V posledním čtvrtletí letošního roku je vše jinak a cena černého uhlí na burze se pohybuje na úrovních, kde byla před dvěma lety.


Doprava paliva nad q ZDARMA do vzdálenosti km. Letos dosáhly ceny černého uhlí na komoditních trzích svého desetiletého minima. Druh paliva, jednotka, cena. Cena uhlí neobsahuje dopravu k zákazníkovi.


Bílinské hnědé uhlí, parametry. Cena bez DPH, Cena včetně dopravy, DPP a DPH. Všechno uhlí máme uskladněné v kryté hale, takže do něj neprší a nesněží. Podle požadovaného množství dovozu uhlí si prosím vyhledejte cenu v této.


Uhelné sklady Velemín s. Nabízíme prodej bílinského nízkosirnatého uhlí vysoké kvality, rozvoz uhlí až domů, nabízíme skládání uhlí pásem - na přání je možno složit uhlí přímo do sklepa. Zemní plyn – cena zemního plynu v USD za MMBTU (milión Britských tepelných jednotek) Topný olej – cena topného oleje v USD za galon Benzín RBOB – cena bezolovnatého benzínu v USD za galon Naphtha - cena nafty CIF NWE v USD za tunu Zlato, stříbro, platina, paládium (tabulka Kovy – přehled) – cena kovů v USD za trojskou. Velká jarní Akce na černé uhlí – proč topit černým uhlím a jeho výhody?


Havlíčkova Brodu Vám sami zašlou nabídky. Cena je více než 2dolarů za tunu. Těžaři v Česku a Polsku vydělají až příští rok.

Nevadí, Vaši objednávku si zapíšeme a jakmile budeme mít zásoby opět naplněny, ozveme se Vám a domluvíme se na termínu dovozu. Dovolujeme si upozornit, že uhlí či brikety je možné hradit pouze v hotovosti - celková cena se odvíjí podle skutečně naváženého množství a bude tedy fakturována při dovozu na místo určení. Obratem Vám připravíme jednotlivé ceny, nebo komplexní kalkulaci na míru našich produktů a služeb dle vaší poptávky. A zdá se, že nastavený trend jen tak něco nezvrátí. Komentáře: Topná sezóna je za dveřmi, podívali jsme se proto blíže na ceny běžných tuhých paliv.


Oproti loňsku se příliš nezměnily, někde je dokonce patrný i malý pokles. Pohodlné topení plynem či elektřinou se pro starší a méně energeticky hospodárné stavby stalo cenově nedostupné. Vám nabízejí prodej baleného paliva s dopravou v ceně, pytlované uhlí, balené uhlí, brikety rekor dřevěné pelety, dřevěné brikety. Kvalitní grilovací nářadí či plát z nerezové oceli, rošty na přípravu ryb, klobás a hamburgerů, dřevěná prkénka, ale také dřevěné uhlí, plynové regulátory nebo kartáč na čištění grilu a dokonce i zástěra či rukavice – v naší nabídce najdete zkrátka vše, na co si vzpomenete a co byste mohli během grilovací party i po jejím skončení potřebovat.


Vyšší cena se promítá hlavně do špičkového zpracování, novodobých systémů fungování a široké modulace výkonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky