středa 31. ledna 2018

Elicent e style 120 pro

E-STYLE Pro is a series of axial wall fans with ultra-slim profile (mm) suitable for wall and ceiling installation. They are ideal for the extract ventilation of medium sized premises. Complete range of models ø 9 10 1, 1mm and a wide choice of versions.


MHT Humidity control, adjustable from to of R. The E - Style Exhaust Fan is an Italian made wall or ceiling mount exhaust fan.

The E - style models have a built in back draft shutter and a running light on the face cover. It can be connected to duct so the air may be exhausted out of the house. It also has a built-in back draft shutter (a clear plastic flap at the back) to stop warm air escaping or external air coming in through the fan. Tento model je vybaven dvěmi rychlosti pro nepřetržitý provoz. Snadná instalace do stěny Pro instalaci do stropu nutno použít typ s kuličkovými ložisky E - Style BB Pro instalaci do stropu doporučujeme odstranit zpětnou klapku Nenáročná údržba Určen pro kratší vzdá.


Elicent E - Style 1PRO … ventilátor pr. Colocar el extractor cerca del extremo opuesto a una entrada natural de aire (puerta o ventana) o directamente sobre el escusado o la regadera.

VlH4)Pa-KPaCHblM AaTMVIKOM SELV v. All E - Style models have a built in backdraft shutter. Nejoblíbenější ventilátor do koupelen a WC. Klasika na trhu Zaoblenie predného štítu pre vytvorenie dojmu neviditeľnosti.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


E - Style 1Trend: Standard model E - Style 1Trend T : med indbygget indstillelig timer 5-min. Se pare ca temperaturile extrem de ridicate fac zilnic victime, de aceea este absolut necesar sa apelezi la un produs potrivit pentru a iti readuce confortul. Safety Extra Low Voltage) is designed for the safe ventilation within the splash area (zone 1) ZONE ZONE ZONE ZONE 3. Svi modeli su sa neonskim startnim svjetlom.


Modeli 100- 1-1sadrže stražnju zaklopku. Moguća je jednostavna ugradnja i održavanje. Tichý cho nízká spotřeba elektrické energie.


Prodám ventilátor elicent E-Style 1PRO do koupelen a WC. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.

E-style pro : Cijena po Jedinici (piece): Kn 146. The products we sell are original. Ověřený zákazník Přidáno: 20. Hodnocení produktu: 1. Inzerát Ventilátor elicent v okrese Rychnov nad Kněžnou, cena 750Kč, od rada.


Popis: Prodám nový ventilátor elicent E-STYLE 1PRO. K dispozici poslední 2ks. Nástěnný ventilátor E - STYLE je určen pro kratší vzduchotechnické potrubí s nízkou tlakovou ztrátou,.


ELICENT Nástěnný ventilátor E - STYLE , 1mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky