pondělí 15. ledna 2018

Destilační kolona domácí palírna

Destilační přístroj do každé rodiny. Vítáme Vás na naší stránce, kde najdete kompletní nabídku destilačních soustav s kapacitou začínající na 25l, určených k pálení malého množství kvasu, případně ke druhé destilac,i až po soustavy s kapacitou 350l určených zejména pro komunitní a profesionální pálenice. Přístroj máme skladem a připravený do hodin expedovat.


Využijete ji k nejrůznějším druhům destilace, např. Podle něj není vlastnění destilační kolony trestný čin ale přestupek.

Malá domácí palírna , určená pro výrobu jemného destilátu z vína. Skleněná destilační kolona umístěná na stojánku ze dřeva. Naše palírna využívá ty nejmodernější technologie pro zpracování ovoce a jeho.


Kompaktní destilační kolona s kotlem o objemu 50l je vhodná pro domácí výrobu nebo úpravu ovocných či vinných destilátů, esenciálních olejů, květinových vod (hydrolátů) nebo k destilaci vody. Měděná palírna 60L destilační přístroj. Kurýrní služba - dobírka - Zboží Vám doručí Kurýr GLS přímo domů! Kč a po ukončení řízení vyzvou postiženého aby si v celním skladu převzal obaly od destilátů a destilační přístroj mu také vrátí.


Chladící prsty na koloně ks, vnitřní reflux, rektifikace.

Pálenice a jejich výroba. Stačí destilovat jednou diky samoprepalovani. Dodáváme pálenice a ovocné lihovary se surovinovým kotlem o objemu 15 3a 6l! Nabízíme destilační přístroj s rektifikační kolonou (KPD).


Vlastní certifikát státní zkušebny TÜV CZ, splňuje veškeré evropské normy a může být provozována ve všech členských státech EU. Rektifikační kolona vrací vodní páry zpět do kotle a lihové páry pokračují dále do chladiče. První krok k výrobě zařízení je kvas.


Aby byl destilát vhodný ke konzumaci,nesmí kvašení trvat moc dlouho. Musí se zabránit přístupu vzduchu,pak nevznikne moc metanolu. Běžný obsah je v destilátu -. Míchání nutné není,osobně jsem přesvědčen,že stačí. Jistota je jistota, chápu, ale chlapi, jaký desetitisíce? Větší část výroby je určena pro export, zejména na rakouský trh, kde jsme se etablovali již před více jak dvaceti lety.


Stolní palírna vám splní váš sen o doušku alkoholu - Grappy - vaší vlastní výroby. Soupravu pro destilaci snadno složíte a víno vypálíte dle přiloženého návodu. Ještě minulý týden byla přitom cena o pět set korun nižší.

Není to reakce na prohibici. Museli jsme ale kvůli zájmu o toto zboží přiobjednat další a náš maďarský dodavatel prostě zvýšil cenu,“ konstatoval majitel obchodu Kafoněk. Od jiných, konkurenčních výrobců se lišíme zejména tím, že jako materiál na sloupec kolony, kotel i víko kotle používáme měděný plech tloušťky až mm, což zaručuje nejenom vysokou kvalitu a čistotu pálenky, ale také dlouhou životnost.


Když je pálení ukončeno a destilační zařízení má zůstati delší čas nepoužíváno, přikročí se k jeho řádnému vyčištění. Z kotlíku a klobouku je přitom nutno odrhnouti a vymýti kartáči za použití horkého roztoku sody veškeré zbytky kvasu. Domácí destilátor ( palírna ) 20L.


To ovšem neznamená, že by bylo domácí pálení legální! Výroba domácí pálenky pro vlastní potřebu je totiž i nadále přestupkem podle § zákona č. A to nemluvíme o situaci, kdy dochází ke krácení daně, tedy o případu, kdy dochází k prodeji takového pálenky. Palírna U Zeleného Stromu Prostějovská režná 2l. Liqvére Peprmint Zámecká palírna Blatná 1l.


Velkoobjemová destilační kolona 150l pro výrobu a úpravu ovocných či vinných destilátů, bylinných esenciálních olejů, květinových vod (hydrolátů) a destilaci vody. Sud o velikosti litrů, anebo 1litrů dle. Přímý dovozce a prodejce destilačních přístrojů a zařízení ze zahraničí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky