pondělí 29. ledna 2018

Reproduktorová mřížka

Reproduktorová mřížka

Materiál: mm ocel černá. Na okraji potažen gumou. V děrování vzdálenost děr mm. Reproduktorová mřížka různé velikosti. Příchytka repromřížky plast.


Reproduktorová mřížka

Slučovač - adaptér k zapojení dvou mikrofonů do jednoho vstupu. Dodávka neobsahuje montážní sadu plastových úchytů a šroubků! Doporučená sada montážního materiál. Náhradní díly k reproduktorům - mřížky , svorky, podložky. Výrobci Všichni výrobci 4carmedia ABB Adam Hall AKG ALPS American audio American DJ AMIDON Amphenol Analog Devices Ansmann Atmel Audio-technica BAOFENG BC SPEAKERS Belden BEYMA Blackmagic Design BOURNS BULGIN Celestion DAPaudio Dexon Electro-Harmonix Eurolite EZK Fane Futurelight Gemini GENERAL ELECTRIC Generalsound GP.


Prohlédněte si naši širokou nabídku. Krycí mřížka na ochranu reproduktorů. Nezapomeňte si objednat příchytky. Běžná cena 29Kč 25Kč 20Kč bez DPH 25Kč 20Kč. V případě, že potřebujete krycí mřížku pro středobasový reproduktor, nabízíme několik modelů různých velikostí i výrobců.


Setrváním na webu souhlasíte s použitím souborů cookie. Vážení přátelé, poslední objednávky, které zvládneme expedovat a doručit do Vánoc, musí být odeslány přes objednávkový formulář nejpozději do 19. Color: Black Diameter: (5“) ca.


Stává se, že je potřeba subwoofer v kufru nebo reproduktory ve dveřích auta chránit. Kryty repro- bassreflex. K tomu nejlépe poslouží speciální krycí mřížky a ochranné tyčky, které sice většinou vypadají lépe, ale klasická mřížka je jako ochrana mnohem účinnější. Před koupí je tedy nutné si ujasnit, co a koho v autě vozím a jaký typ ochrany reproduktoru tedy potřebuji.


Reproduktorová mřížka

Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Ochranná mřížka pro reproduktor Visaton. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Nejlevnější e-shop vseprozvuk. Zboží za akční ceny, slevy. Postrážte si pokles ceny produktu zadaním svojej e-mailovej adresy a ceny. Akonáhle cena produktu klesne pod Vami stanovenú hranicu, pošleme Vám e-mail.


Reproduktorová mřížka

Redukce z repro 95×1na repro 100mm. Plastové IN CAR univerzální adaptéry pro reproduktory slouží pro instalaci univerzálních reproduktorů do originální. Výrobníky mlhy, sněhu, bublin, náplně a ovladače.


LED pásky, Video stěny, tabule a příslušenství. Prodáváme a instalujeme autorádia, navigace, multimédia do aut. We will then send you a new password. Originální reproduktorová mřížka Gladen Gi 1Průměr reproduktoru 1cm. Mřížky na reproduktor Gladen Gi 165.


Na spodní straně plechové mřížky najdete nalepené logo Gladen. Cena bez DPH: 428Kč Toto zboží bohužel neumíme momentálně dodat v rozumném termínu, ale určitě u nás naleznete něco podobného.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky