pátek 12. ledna 2018

Chytré termostatické hlavice

Důležitou roli v zajištění útulného tepla pro domácnost hrají radiátory. O chodu a úspornosti těchto zařízení však rozhodují zejména termostatické hlavice , díky nimž je možné jejich činnost regulovat a uspořit tak velké množství energie. Radiátorové hlavice můžete pomocí chytré aplikace ovládat odkudkoliv. Chytré termostatické hlavice skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.

Digitálne termostatické hlavice (programovateľné termostatické hlavice ) na radiátor. Vybírejte si Hlavice pro radiátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Další možností chytré domácnosti, jak dosáhnout úspory za topení, je sada pro ovládání vytápění pomocí bezdrátové jednotky. Sada obsahuje bezdrátové termostatické hlavice a umožňuje regulovat a ovládat topení v domě, bytě či chalupě na dálku prostřednictvím mobilního zařízení.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Investice do digitální termostatické hlavice v ceně 1.

Termostatické hlavice k topení za nejlepší ceny! Kč pro byt se čtyřmi radiátory včetně řídící jednotky se nám vrátí za dvě topné sezóny. Máme v panelákovém bytě na všech radiátorech namontované číselné termostatické hlavice. Vymeňte staré a nie celkom presné termostatické hlavice na radiátoroch vo vašom byte či kancelárii za novšie a modernejšie zariadenia, ktoré vám pomôžu aj čo-to ušetriť. Ovládate ich manuálne prostredníctvom tlačidiel alebo na diaľku svojím smartfónom.


Programovatelné termostatické hlavice nastavíte tak, aby topily na vámi určenou teplotu v určité hodiny. Vaše stávající termostatické hlavice na otopných tělesech je možné jednoduše vyměnit za bezdrátové chytré hlavice od firmy Bosch. Chytrý termostat a termostatické hlavice. Jejich montáž je jednoduchá a po jejím dokončení je možné nastavit jednotlivé časové programy pro každou chytrou termostatickou hlavici na otopné těleso v aplikaci EasyControl.


Způsob, jak chytré termostatické hlavice nebo chytrý termostat pomáhají ušetřit peníze, je jednoduchý. Díky připojení k internetu a zejména k aplikaci v chytrém telefonu vás a každého ze členů domácnosti dokážou detekovat, jak daleko nebo blízko domova jste, a podle toho teplotu v domácnosti upravovat. Softwarově velmi propracovaná chytrá ZigBee hlavice na radiátory, ovládaná pomocí aplikace Tuya (pro iOS či Android). Sada chytré termostatické hlavice Secutek Smart WiFi SSW-SEA8a gateway.


Sada pro regulaci vytápění se vzdáleným ovládáním přes mobilní aplikaci, díky které můžete jednoduše regulovat nejen požadovanou teplotu pro každou místnost zvlášť. Dodává se s adaptéry pro všechny termostatické ventily Danfoss a většinu radiátorových ventilů jiných výrobců.

Pro využití plného potenciálu hlavice je však dobré využít ještě externí bezdrátové čidlo teploty, které můžete umístit kamkoli jen budete chtít. Díky tomu dosáhnete perfektní teplotu v domácnosti. Inteligentní termostatické hlavice vytápění místnosti opět spustí, jakmile zaznamenají zavření okna nebo pokud je okno otevřeno déle než minut. Chytrá termostatická hlavice Secutek Smart WiFi SSW-SEA8Samostatná termostatická hlavice Secutek Smart WiFi SSW-SEA8sloužící k rozšíření Sady hlavice s Gateway. Bez gateway bohužel nejsou plně podporovány všechny funkce tohoto chytrého systému a hlavice lze ovládat pouze manuálně (bez použití aplikace).


Kompletní systémy inteligentního vytápění Danfoss vám poskytnou úplnou kontrolu nad vytápěním domova – ať pomocí radiátorů, nebo podlahového vytápění – kdykoli a odkudkoli. V grafu můžete vidět potenciální úsporu v procentech při nahrazení starých hlavic za vaše nové chytré hlavice Danfoss. Jak termostatická hlavice funguje si nejlépe ukážeme na kuchyni. Bez použití hlavice s termostatem byste měli v kuchyni při vaření nesnesitelné horko.


Pro přímou montáž lze použít pouze termostatické hlavice s připojovacím závitem M × 5. Pro základní orientaci předkládáme základní typy od jednotlivých. S mobilní aplikací Forseti Home pak získáte kontrolu nad vytápěním ať už jste kdekoliv. Pokud si to uživatel přeje, může ručním příkazem vytápění radiátorů jednorázově zachovat i při otevřeném okně. Dopřejte si maximální pohodlí s chytrou domácností a zatopte si na dálku!


Netatmo Single Valve chytrá termostatická hlavice. Pohodlné řízení teploty pomocí termostatické hlavice. Tichá, jednoduchá na obsluhu i montáž.


Nastavení topení v určitém čase díky časovým programům v řídící jednotce. Spolupráce se spínacími moduly pro ovládání režimů kotle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky