úterý 30. ledna 2018

Elektrické zásuvky 380v

Specializovaný e-shop na zásuvky 3V. Vybírejte zásuvky 3V na Moje-Elektro. Průmyslové zásuvky , zapojení zásuvky na 380v , průmyslové vidlice, průmyslové přívodky a průmyslové zástrčky zapojení elektro zařízení na třífázový proud 380V.


Používají se pro pevné nebo pohyblivé připojení stavebních a staveništních rozvaděčů, stavebních strojů a zařízení v průmyslu, strojírenství. Dovoľujeme si Vás upozorniť, že ceny uvádzané pri tovare v internetovom obchode platia len pri nákupe cez internet!

Videa mohou obsahovat nevhodné výrazy. Bohužel v brožuře byl pětižílový kabel (3xL fáze, 1xN nulák a 1xPE zemnící) 2xčerný fáze, 1xhnědy fáze, 1xmodrý nulák a 1xzelenožlutý. Prodáváme vypinače a zásuvky pro domácnost i průmysl. V kategórii vypínače a zásuvky nájdete - spínače, tlačidlá, stmievače, signalizačné a orientačné osvetlenie, automatické spínače, USB nabíjačky a televízne zásuvky , ovládače roliet, markíz, ventilátorov a termostaty, dátové zásuvky , telefónne zásuvky , audio a video zásuvky , reproduktorové zásuvky , počítačové zásuvky. Free Shipping Available.


Ich správna poloha a počet sú pri užívaní domu neoceniteľné. Ale nie je to celé len o dizajne. Nemenej dôležitá je aj praktická stránka.

Odpojujete ze zásuvky spotřebiče při odchodu z domu? Lze připojit ze zásuvky na 400V další zásuvky ? Lze zásuvku spínat kolébkovým spínačem? Jak připojit zasuvky a světla na 3f sít? Lze ze zásuvky 400V 4p dostat 3x230V pro 230V zásuvky ? S vybavením od nás vždy najdete zásuvku.


Při výběru nepřehlédněte rovněž kvalitní a spolehlivé kabely, šňůry, vodiče či zásuvky a vypínače z našeho sortimentu. Blokování elektrické zásuvky. Lze vyjmout pouze pomocí přiloženého klíčku. V našej ponuke nájdete priemyselné zásuvky a vidlice rôznych prevedení. Môžete filtrovať podľa kategórií – vidlica, zásuvka, prívodka a adaptér.


Zahradními zásuvkami série InScenio přináší OASE nové podněty v zahradní a jezírkové technice. Protože jsou vybaveny bodlem, dají se pevně ukotvit v zemi. Zásuvky koupit o objednat u OBI.


Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Této zásuvce se podle původního výrobce říká Vimar, slangově pak obojživelník.

V našej základnej ponuke nájdete rôzne luxusné elektrické zásuvky od výrobcu LIVOLO v prevedení EU aj FR štandardu v bielom a čiernom nadčasovom dizajne s lesklým skleným povrchom zo skutočného skla. Najlepšia cena na trhu. Elektrikáři většinou netuší, kde přesně chcete mít umístěné vypínače a zásuvky.


Je tedy na vás, abyste si promysleli, kde všude budou vypínače a jaký bude design jejich krytů, kde rozmístit zásuvky a jaké rámečky nim vybrat. Vypínače a zásuvky v e-shopu HORNBACH. Priemyselné zásuvky splnia vaše očakávania, čo sa týka ich výkonu, ale aj bezpečnosti osôb a majetku vo firme.


Vyberať si viete spomedzi zásuviek s rôznymi stupňami krytia, počtom pólov či podľa menovitého napätia a prúdu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky