pátek 12. ledna 2018

Přenosná tv bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dobrý den, prodám tuto TUZEXOVOU legendu tv TOSHIBA 205Q3S, nejhezčí televize té doby (Made in JAPAN), sběratelská rarita. Používala se jako přenosná televize má dvě teleskopické antény. Má perfektní zvuk díky dvoupásmovému reproduktoru a perfektní ob.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.

Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Inzerát retro přenosná TV v okrese Hlavní město Praha, cena 350Kč, od Tomna Sbazar. Neomezujte se pouze na obývací pokoj a mějte pořád u sebe přenosnou televizi. Sledujte s LED TV na cesty televizní vysílání kdekoli, kde je pokrytí digitálním televizním vysíláním.

Jedná se o skvělé řešení, díky kterému s televizí do auta nezmeškáte žádný večerníček, film ani oblíbený pořad. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


PC - Android tv box bazár. Nabídka Kroměříž Dohodou. Vyberajte z inzerátov. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Přenosná TV Clatronic TV486DK ⛔ Někdo byl rychlejší.


Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. LEADSTAR, úhlopříčka obrazovky 14´´, umí kodek H. DVBT-2), nahrává na disk USB, přehrává filmy různých formátů, stereo reproduktory Dolby Digital, dálkové ovládání a všechny funkce jako normální televizor. Televizi dnes nekupujeme pouze ke sledování volně šiřitelných programů jako je TV Nova, Prima nebo Barrandov.


Stále více požadujeme po novém. Prodám barevnou přenosnou TV zn. Samozřejmě k TV orginál dálkové ovládání.

Cestovní postýlka NANNY s polohováním je velice praktická a vkusně provedená skládací postýlka. TV má uhlopříčku obrazové plochy 36cm, hloubka do cm. Otevírací čelo, matrace, taška na přenášení, postranní kapsa, kolečka s brzdou. Ostatní - Televize prenosna bazar.


V případě, že sháníte některý, který není v seznamu uveden, pište konkrétní model televize uvedený na štítku. V seznamu je uveden výrobce TV , model a označení jednotlivých dílů stojanu. Podstavce jsou v dobrém stavu, cena 500Kč za.


Denver MT-980T2H napájení z akumulátoru, vč. V připojovacího kabelu do auta, s integrovaným DVD přehrávačem, vč. Díky tomu můžete sledovat Vaše oblíbené pořady i na cestách. Bienvenue sur la chaîne BAZAR TV ! Televizory mají dnes rozmanitou podobu, podle vašich potřeb si vyberte 8K TV , Ultra HD TV , LED TV , QLED TV , OLED TV , NanoCell TV , HDR TV , Ambilight TV , inteligentní SMART TV nebo TV s operačním systémem Androi s nimiž objevíte nové možnosti sledování televize.


Televizní přenosná lupa: Prisma je kompaktní, plně barevná elektronická lupa, sloužící pro osoby se zhoršeným zrakem. Prisma se připojuje ke standardní TV a umožňuje čtení zvětšeného textu nebo prohlížení fotografií v úplných barvách. Auto - Prenosna led bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky